29. september 2020
Flemming Bach skal være havnedirektør i Næstved fra 1. marts.
Flemming Bach skal være havnedirektør i Næstved fra 1. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Havn har fået ny kaptajn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Havn har fået ny kaptajn
Opdateret 31. januar 2020 kl. 13:53
Næstved - 31. januar 2020 kl. 13:29
Af Anna C. Møhl

Den 56-årige Flemming Bach skal være direktør i Næstved Havn.

arrow Læs også: 53 vil være havnedirektør

Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Guldborgsund Forsyning

Når Næstved Havn flytter fra sin nuværende placering centralt i byen til en ikke nærmere defineret adresse tættere på Karrebæk Fjord, bliver det med Flemming Bach i spidsen. Foruden at lede den daglige drift af havnen med de 12 medarbejdere og en årsomsætning på cirka 20 millioner kroner, skal han varetage samarbejdet med havnens kunder og interessenter og forvalte havnens store ejendomsportefølje.

- Det er med stor begejstring, at jeg har takket ja til at blive direktør for Næstved Havn. Vi skal skabe en ny beliggenhed for havnen, og vi skal være med til at skabe en helt ny bydel centralt i Næstved. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med et modigt byråd, som sætter handling bag deres visioner og en stærk, engageret havnebestyrelse. Vi skal trække i arbejdstøjet og i gang med møder og dialoger med alle havnens og områdets interessenter, for det bliver et kompliceret anlægsarbejde. Men jeg ved, at når vi griber det rigtigt an fra start, så kan vi skabe store resultater, ikke bare for Næstved, men for hele regionen, siger Flemming Bach.

Næstved Havn har stået uden direktør i 11 måneder efter havnechef gennem 15 år, den kontroversielle Jesper Møller Petersen, blev fyret.

Flemming Bach er 56 år og uddannet landskabsarkitekt fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole.

De sidste 10 år har han stået i spidsen for Guldborgsund Forsyning. Forinden har han været projektchef, anlægschef og vicedirektør hos Københavns Kommunes Vej og Park i fem år. Han har også prøvet kræfter som iværksætter, da han i 2005 sammen med sin søster stiftede firmaet Ragnerok IS, hvor de udviklede et undervisningsprogram til folkeskolens mellemtrin med baggrund i rollespil som læringsmetode.

- Jeg er helt overbevist om, at vi har valgt den helt rigtige mand til jobbet. Selv om Næstved Havn er i god gænge med høj aktivitet og tilfredse kunder og medarbejdere, kan 11 måneder uden direktør i en meget lille organisation naturligvis mærkes. Derfor er jeg ekstra glad for, at vi har fundet en direktør med gode samarbejdsevner, med en vindende personlighed og med gode analytiske evner både inden for forretning og projektstyring, siger formand for Næstved Havn, byrådsmedlem Kristian Skov-Andersen (V).

Flemming Bach flytter ind i kontoret på Næstved Havn 1. marts.

arrow Tidsplan for udflytning af havnen er klar
20. januar 2020 kl. 11:20 Opdateret: kl. 11:28
arrow Havnen går på jagt efter ny chef på molen
26. november 2019 kl. 05:10 Opdateret: kl. 14:39
arrow Byen skal sige farvel til havnen
31. oktober 2019 kl. 11:08 Opdateret: kl. 10:29
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk