20. juli 2019
»Næssi finder hjem« er en dukketeaterforestilling om blandt andre Næssi og Ulla, alias Steffen Sommerstedt og Anne Sofie Reumert. Privatfoto
»Næssi finder hjem« er en dukketeaterforestilling om blandt andre Næssi og Ulla, alias Steffen Sommerstedt og Anne Sofie Reumert. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næssi tager på turné

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næssi tager på turné
Næstved - 16. februar 2019 kl. 08:20
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele Næstveds Næssi skal på turné. Teaterforestillingen »Næssi finder hjem« så dagens lys i 2018. Nu kan forestillingen snart ses i Tappernøje, Mogenstrup, Glumsø og Fuglebjerg. Billetterne er gratis.

arrow Læs også: »Næssi fylder meget mere i folks bevidsthed end i min kalender«

Det er som et led i at skabe flere kulturtilbud i lokalområderne i Næstved Kommune, når dukketeaterforestillingen af Teatret Aspendos rejser rundt i marts måned.

Her kan børnefamilier med børn mellem to og otte år fornøje sig med historien om, hvordan Næssi i tidernes morgen kom til Næstved. Det er Børnekulturhuset i Næstved, der står bag turnéen.

- Et af de kulturpolitiske indsatsområder i disse år er netop at sikre, at børnekulturen når ud til så mange børn som muligt i hele Næstved Kommune. Næssi er kendt og elsket af alle børn i Næstved og er jo også symbolet for Børnekulturen i Næstved Kommune. Så derfor er det oplagt, at det netop er denne teaterforestilling, som Børnekulturhuset sender ud på landevejene, fortæller børnekulturkonsulent i Næstved Kommune, Katrine Gjesing.

De gratis billetter kan afhentes lokalt fra torsdag den 21. februar. Både børn og voksne skal have en billet. Forestillingen varer 30 minutter og der er plads til 60 personer ad gangen. Spilleplanen er som følger:

Der er seks forestillinger i alt. Lørdag den 16. marts klokken 10 og 12 spilles der på Korskilde Bibliotek. Billetter afhentes i Fakta i Brøderup.

Søndag den 17. marts klokken 10 og 12 spilles der i Fladså Hallen i Mogenstrup. Billetter afhentes i Brugsen i Mogenstrup.

Lørdag den 23. marts klokken 11 kommer Næssiforestillingen til Rejseladen i Glumsø. Billetter afhentes i Brugsen i Glumsø.

Søndag den 24. marts klokken 11 følger Kulturladen i Fuglebjerg som rosinen i pølseenden. Billetter afhentes på Fuglebjerg Bibliotek.

arrow Video og billeder: Næssi trak fulde huse
13. januar 2019 kl. 16:00 Opdateret: kl. 14:42
arrow Næssi finder hjem
22. september 2018 kl. 07:45 Opdateret: kl. 15:43
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk