14. juli 2020
NIF Svømnings træner af elitesvømmerne Thomas Vang har i dag fuldtidsjob ved siden af trænerarbejdet. Med én klub kunne der blive råd til en fuldtidstræner. Foto: Martin Mayland/NIF Svømning
gallery icon

Se billedserie

NIF Svømnings træner af elitesvømmerne Thomas Vang har i dag fuldtidsjob ved siden af trænerarbejdet. Med én klub kunne der blive råd til en fuldtidstræner. Foto: Martin Mayland/NIF Svømning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NIF Svøm opfordrer HG til sammenlægning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NIF Svøm opfordrer HG til sammenlægning
Næstved - 15. marts 2018 kl. 09:42
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med én stor svømmeklub vil der være mulighed for at opnå meget bedre sportslige resultater. Derfor har NIF Svømning inviteret Herlufsholm Svømmeklub til fusion. Invitationen er sendt for efterhånden lang tid siden, men NIF Svømning savner angiveligt en officiel tilbagemelding på invitationen.

arrow Læs også: Guld til Næstved-svømmere i Sverige

- Snakken begyndte, den gang vi holdt dialogmøder om det nye vandkulturhus i Næstved. Med kun én svømmehal vil det give rigtig god mening også at være én svømmeklub, siger Brian Meisner fra NIF Svøms bestyrelse, der er den, som har kontakten til HG om en mulig sammenlægning.

I dag er der lige godt 1.000 medlemmer i NIF Svøm og 1.578 i Herlufsholm Svømmeklub, så her er tale om lillebror og storebror.

- Ved en fusion skal der selvfølgelig vælges en helt ny bestyrelse i den nye klub, som skal starte helt fra scratch, siger Brian Meisner og fortæller, at de nuværende bestyrelsesmedlemmer skal være klar til at trække sig, så en ny klub ikke skal slås med historisk betingede forskelle.

Herlufsholm Svømmeklubs formand gennem rigtig mange år Ole Nørholm siger til Sjællandske:

- Vi har for længe siden svaret NIF, at vi vender tilbage, når vi har fået en ny bestyrelse. Det har vi fået ved generalforsamlingen her i slutningen af februar, men den nye bestyrelse har endnu ikke været samlet.

- NIF får et svar, når den nye bestyrelse har taget stilling til forespørgslen, siger HG-formanden.

arrow Triatlon er tilbage i havnebassinet
03. august 2018 kl. 16:39 Opdateret: kl. 09:57
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk