22. oktober 2019
Tivoli byder for 30. år i træk musikalske talenter velkommen i den gamle have.
Tivoli byder for 30. år i træk musikalske talenter velkommen i den gamle have.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikskolernes Dag: To bands og musikskolen giver den gas i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikskolernes Dag: To bands og musikskolen giver den gas i Tivoli
Næstved - 25. maj 2019 kl. 17:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Real Book Jazzband, KLAKOBA og Næstved Musik- og Kulturskole fra Næstved er med, når Tivoli for 30. år i træk inviterer til Musikskolernes Dage lørdag 25. og søndag 26. maj.

5529 børn- og unge med basuner, tværfløjter og violiner, kreative komponister og kor fra musik- og kulturskoler rundt i hele Danmark mødes, for at give koncerter og opleve et musikalsk fællesskab på kryds og tværs.

Det er i år 30 år siden de første musikskolekoncerter kunne opleves i Tivoli. Det første år var der 900 deltagere og de optrådte på tre scener i Tivoli. Formålet var at give de unge talenter og engagerede musikalsk interesserede en platform, hvor de kunne give prøver på deres talent og inspirere andre til at spille musik.

Erfaringen siger, at de musikalske dage i Tivoli ofte bliver overværet af omkring 50.000 publikummer fra ind- og udland.

Musikskoledagene byder på alle musikgenrer fra pop, rock og hip-hop til klassisk musik og masser af sommerfugle i maven.

Der vil som noget helt nyt være 200 musikskoleelever, der optræder med sange fra den populære norske ungdomsserie Skam. Der er udsigt til vilde koncerter på Plænen, hvor unge talenter fra f.eks. Odense Musikskole stiller med 33 stemte klaverer og øvede pianister. Roskilde Skolekor Nord deltager med 180 sangere, der synger både klassisk og pop.

Der bydes også på tre store søndagsparader, hvor deltagerne udklædte går rundt i Tivoli, mens de spiller, danser og udøver akrobatik. Der er også masser af mindre koncerter med færre deltagere som optræder med rap, rock og klassisk musik.

roan

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk