27. februar 2020
Nana Jacobi kan kalde sig både sanger, debattør, feminist og ligestillingsforkæmper. Pressefoto
Nana Jacobi kan kalde sig både sanger, debattør, feminist og ligestillingsforkæmper. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød sanger, debattør, feminist og ligestillingsforkæmper Nana Jacobi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød sanger, debattør, feminist og ligestillingsforkæmper Nana Jacobi
Næstved - 11. februar 2020 kl. 15:27
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Middagsmusik er et tilbagevendende koncept på Næstved Bibliotek, som er en blanding af interview og koncert, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske liv og karriere.

Lørdag den 29. februar klokken 12 er gæsten sanger, debattør og ligestillingsforkæmper Nana Jacobi, som blandt andet er aktuel med singlen »Sneblind«. Hun kom også i vælten, da hun, sammen med Isam B fra gruppen Outlandish, skrev den meget omdiskuterede sang »Ramadan i København«, der har skabt meget debat og blandt andet fik sin tekst trykt på forsiden af Politiken.

Nana Jacobi er desuden på vej med sit fjerde album, som er hendes første på dansk. Pladen udgives på det såkaldt kønsbalancerede pladeselskab Hun Solo Records - et smart og kækt ordspil over Star Wars-karakteren Han Solo. Det er en udløber at koncertkonceptet Hun Solo, som Nana Jacobi er medstifter af, og hvor hun har optrådt mange gange. Endnu en koncert er i støbeskeen, og den afholdes naturligvis på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts.

Som altid er det Rasmus Hedeboe, der akkompagnerer på guitar og står for interviewet med kunstneren. Der er gratis entré.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk