21. september 2020
KIngs & Queens rykker ind i et 800 kvadratmeter stort forretningslokale i Næstved Storcenter i løbet af foråret. Foto: Næstved Storcenter
gallery icon

Se billedserie

KIngs & Queens rykker ind i et 800 kvadratmeter stort forretningslokale i Næstved Storcenter i løbet af foråret. Foto: Næstved Storcenter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modeforretning udløser rokade i storcenteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modeforretning udløser rokade i storcenteret
Næstved - 13. februar 2020 kl. 18:14
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når modeforretningen Kings & Queens rykker ud af bymidten og flytter ind i Næstved Storcenter, så har det udløst det en større rokade blandt centerets nuværende forretninger.

arrow Læs også: En ny start for Marineland

Butikkerne Jack and Jones og Only har fundet nye lokaler for at give plads til den 800 kvadratmeter store butik, der placeres i det ottekantede forretningslokale lige overfor Hennes & Mauritz.

- Ingen butikker er lukket, men to er flyttet og det har skabt plads til Kings & Queens, der passer perfekt til vores profil, siger centerdirektør Alida Christensen.

Næstved Storcenter har nemlig et mål om at få flere yngre shoppinggæster i centeret og her skal Kings & Queens især lokke yngre modestærke forbrugere til en tur i Sydsjællands største indkøbscenter.

Kings & Queens rykkker ud af bymidten efter at have solgt modetøj i hjertet af Næstved siden 2009 - først i Sct. Mortensgade og senere på Hjultorv, hvor butikken råder over 400 kvadratmeter.

- Vi kan i dag konstatere, at Kings & Queens fungerer bedst som et centerkoncept, hvor kundestrømmen er større end i en bymidten, og så fungerer butikkerne bedst, når de er mindst 700 kvadratmeter - og begge dele går op i Næstved Storcenter, fortalte indehaver af den landsdækkende butikskæde Carsten Plambech til Sjællandske 31. januar.

Kings & Queens åbnede den første butik i Slagelse i 2004 og tæller i dag 19 butikker i Danmark, en enkelt i Sverige og en webshop.

arrow Borgerbutik åbner med råd og vejledning til unge
04. februar 2020 kl. 13:06 Opdateret: kl. 16:15
arrow Kings & Queens ud af bymidten: Fremtiden ligger i storcenteret
31. januar 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk