24. september 2021
Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen, formand for beskæftigelsesudvalget Anette Brix og teamchef på Næstved Ressourcecenter Brith Purup (set fra venstre) har ikke ønsket at uddybe sagen fra Kasernevej. Foto: Thomas Olsen
Arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen, formand for beskæftigelsesudvalget Anette Brix og teamchef på Næstved Ressourcecenter Brith Purup (set fra venstre) har ikke ønsket at uddybe sagen fra Kasernevej. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkt for tolke-fusk - tre medarbejdere sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkt for tolke-fusk - tre medarbejdere sendt hjem
Opdateret 16. september 2016 kl. 16:55
Næstved - 12. september 2016 kl. 06:52
Af Robert Andersen

Tre medarbejdere på Næstved Ressourcecenters afdeling på Kasernevej blev i sidste uge bedt om at pakke deres ting sammen og med det samme forlade arbejdspladsen.

Det fortæller flere kilder uafhængige af hinanden til Sjællandske.

Kilderne fortæller, at medarbejderne er blevet bortvist, fordi de angiveligt har faktureret Næstved Kommune for tolkeopgaver udført for kommunen af medarbejdernes egne firmaer.

De ansatte hører under Næstved Ressourcecenter på Grimstrupvej, men har varetaget opgaver på Kasernevej.

Teamchef Brith Purup, Næstved Ressourcecenter, gav i en mail besked til alle de ansatte, om at de tre kolleger var blevet sendt hjem og understregede samtidig, at dette var noget, der ikke skulle tales højt om.

Sjællandske har bedt både Brith Purup, arbejdsmarkedschef Torben Bahn Petersen og formand for Beskæftigelsesudvalget Anette Brix (K) om en kommentar til sagen.

De afviser alle at udtale sig, under henvisning til at det er en personale sag.

Efterfølgende skriver Brith Purup i en mail til Sjællandske, at medarbejderne ikke teknisk set er bortviste, men at der er tre medarbejdere, der er fritaget for tjeneste, hvilket er sket på baggrund af en beskyttelse af både Næstved Kommune og medarbejderne.

Hun kan iøvrigt oplyse, at undersøgelserne stadig er i gang.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk