29. november 2020
Blufærdighedskrænkelsen skete til kampsportstræning. Udøverne på billedet her har intet med klubben at gøre. Foto: Leo Grøndal
Blufærdighedskrænkelsen skete til kampsportstræning. Udøverne på billedet her har intet med klubben at gøre. Foto: Leo Grøndal
Foto: Leo Grdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mild dom i bizar retssag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mild dom i bizar retssag
Næstved - 02. juli 2020 kl. 13:24
Af Esben Thoby

10 dages betinget fængsel, 30 timers samfundstjeneste og krav om misbrugsbehandling. Det var straffen til en 31-årig, hjerneskadet mand, som tirsdag blev dømt ved Retten i Næstved.

arrow Læs også: Skænderi om chips: 15-årig dømt for kvælertag mod lærer

Den ranglede mand blev fundet skyldig i hashsalg fra Gl. Kirkegård, men kun af de 7,1 gram hash, han var i besiddelse af, da to civilbetjente anholdt ham i november sidste år. Anklagemyndigheden ville have ham dømt for 42,5 gram, som skulle svare til den solgte mængde fra de 1700 kroner, han var i besiddelse af, men det var retten ikke enig i.

Den 31-årige havde fra vidneskranken forklaret, at han med en pistol var blevet truet til at sælge hashen, fordi han skyldte en mand med Bandidos-forbindelser 49.000 kroner.

- Vi smadrede hans bil som hævn for et overgreb mod en af mine venners søster, lød forklaringen.

Seksuelle bevægelser

Sagen mod den 31-årige blev indledt for halvanden måned siden. Men dengang blev den udsat, fordi mandens forsvarer ønskede at afhøre to ekstra vidner i det, der må betegnes som sagens hovedforhold, nemlig blufærdighedskrænkelse af den tiltaltes kvindelige kampsportstræner.

Hun forklarede i maj, at de to havde mødtes på en trappe i en pause under træningen, hvor den 31-årige havde taget fat om livet på hende og løftet hende op, hvorefter han lavede samlejebevægelser mod hendes underliv og udstødte høje stønnelyde. Senere, under selve træningen, blev hun lagt i armlås af den tiltalte, som tog fat i hendes hånd og førte den til hans skridt, hvor han lavede onanibevægelser med den og stønnelyde igen.

Retten fandt manden skyldig i sidstnævnte episode, men frifandt ham for den første på trappen.

Sober jargon?

Det ene af de to nye vidner var den 31-åriges daværende kæreste, som gik i samme kampsportsklub. Træneren og hendes mand, der ligeledes er kampsportstræner og også vidnede i maj, fortalte begge, at de ikke mente, hun havde været til stede under episoden, men det fortalte hun tirsdag, at hun havde.

De to bedyrede også, at der altid var en sober jargon i klubben, men det var vidnet heller ikke helt enig i.

- Hun har klappet mig i numsen, da jeg var på vej op ad trappen. På en sådan tjep-tjep-agtig måde, men sådan er hun. Hun er meget frisk i det og ret åben, fortalte kvinden.

Langt sidste ord

Retssagen udviklede sig ret bizart tilbage i maj, da den tiltalte afgav en meget indlevende men også rodet forklaring. Tirsdag var han mere afdæmpet, men han fik dog markeret sig ved blandt andet at spørge dommeren, om hans samfundstjeneste mon kunne have noget med rengøring at gøre, for det var blevet en ny interesse for ham.

Da han fik mulighed for et sidste ord, inden retten trak sig tilbage for at votere, harcelerede han mod politiet, fordi han mente, at de slet ikke havde brugt nogle af de oplysninger om hashsalget, han havde givet dem.

- Og politimanden fortalte mig også dengang, at jeg slet ikke skulle tænke mere på sagen og jeg ikke ville blive straffet, fordi mængden var så lille.

Ud over de to nævnte forhold blev den 31-årige også dømt for besiddelse af tre ampuller testosteron til eget forbrug. Han modtog dommen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk