25. maj 2020
Borgmester Carsten Rasmussen (S) gik forrest i street paraden sammen med stifter og formand for Sct. Jørgens Jazzklub Jesper-Emil Huxiie Poulsen i den røde vest. Foto: Esben Thoby
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Carsten Rasmussen (S) gik forrest i street paraden sammen med stifter og formand for Sct. Jørgens Jazzklub Jesper-Emil Huxiie Poulsen i den røde vest. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv billedserie: New Orleans-stemning i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv billedserie: New Orleans-stemning i Næstved
Næstved - 21. september 2019 kl. 20:52
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var fuldstændig umuligt ikke at komme i godt humør, da den stod på jazz i den helt traditionelle Dixieland-stil i Næstveds indre gader lørdag eftermiddag. For en stund var de som forvandlet til New Orleans.

arrow Læs også: Baggårdsjazz transmitteres live

Det var Sct. Jørgens Jazzklub, der var arrangør af street parade gennem byen, som endte ved Gl. Ridehus, hvor der var udsolgt med over 300 gæster til jazzfest om aftenen. Blå Mandag Jazzband fra Slagelse og TC Jazzband fra Holland var de to orkestre, som sørgede for den fænomenale stemning i det timelange optog.

Det hele begyndte på henholdsvis Hjultorv og Sct. Peders Kirkeplads klokken 13, inden de to orkestre mødtes på Axeltorv og spillede sammen hele vejen gennem byen. Deres følge blev større og større, som de nærmede sig slutdestinationen.

- Det er helt fantastisk at se så mange. Jazz er et fristed for frisind og sammenhold. Det skaber en helt utrolig glæde, og det er magisk, lød det fra Jesper-Emil Huxiie Poulsen, stifter og formand af jazzklubben, der var let genkendelig med sin store, røde vest og sorte paraply i optoget.

Det var tredje gang, der blev afholdt street parade af Sct. Jørgens Jazzklub, som blev grundlagt for otte år siden.

arrow Streaming jazz fra baggården
19. april 2020 kl. 08:30 Opdateret: kl. 17:41
Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk