26. november 2020
Bilen blev stukket i brand på Slagelsevej ud for nummer 27. Politiet leder nu efter gerningsmanden. Foto: presse-fotos.dk
Bilen blev stukket i brand på Slagelsevej ud for nummer 27. Politiet leder nu efter gerningsmanden. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand påkørt og bil stukket i brand: Politiet på jagt efter gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand påkørt og bil stukket i brand: Politiet på jagt efter gerningsmand
Næstved - 14. januar 2020 kl. 10:10
Af Mia Than West

En 25-årig mand uden fast bopæl blev mandag eftermiddag påkørt på Slagelsevej i Næstved.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog anmeldelsen klokken 17.41, og vidner på stedet forklarede, at føreren af bilen havde kørt på fortovet og tilsyneladende forsøgte at ramme den 25-årige mand, der gik på stedet.

arrow Læs også: Billedserie: Bilbrand natten til søndag

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterforsker nu sagen for at klarlægge de nærmere omstændigheder og baggrunden. Politiet oplyser, at der er en sammenhæng mellem påkørslen og bilbranden.

- Det er slet ikke en tilfældig mand. Der er et forhold mellem de to, og vi arbejder på, at det her er forsætligt, siger leder af den lokale efterforskning i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Peter Fobian Hvidberg.

Efter påkørslen ramte bilen en postkasse og standsede i en hæk ved krydset Slagelsevej/La Cour Vej.

Bilen blev herefter stukket i brand, og føreren stak af i retning mod byen. Bilen var ikke indregistreret, og nummerpladen, der sad på bilen var meldt stjålet.

- Branden er forsætligt påsat. Vi ved ikke, hvor gerningsmanden er, siger Peter Fobian Hvidberg.

Brandvæsenet fik slukket ilden, og den 25-årige blev kørt til sygehuset i Slagelse til kontrol for sine knubs. Ved bilbranden er der angiveligt blevet set en maskeret mand sætte ild til bilen og siden løbe fra stedet. Det kan Peter Fobian Hvidberg dog ikke bekræfte.

- Vidner har forklaret, de har set en mand, der var klædt i mørkt tøj, løbe væk derfra, siger han og afviser, at påkørslen og bilbranden er rockerrelateret.

Politiet skal genafhøre vidner og den 25-årige, der blev påkørt. Peter Fobian Hvidberg håber, det kan hjælpe til, at politiet finder frem til gerningsmanden.

- Når der er et relationsforhold, ved man som regel også, hvem gerningsmanden er. Men vi kan jo ikke tvinge ham til at sige det.

arrow Pyromanen satte byen i brand og holdt krimifotografen i sving
01. juni 2019 kl. 11:13 Opdateret: kl. 15:33
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk