20. marts 2019
49 folk har investeret i at få en toprestaurant til Næstved. En del af dem er (fra venstre) Allan Hansen fra Danbolig, Kristian Jensen fra Thomi Sko, Claus Rasmussen fra Dan Group Alarm, Hans Fossing (tidl. H. Nielsen & søn), Jesper Abildgaard fra Mister, Maja Meisner fra Ametsis, Peter Mønsted, Claus Winther fra Wacore, Thomas Clausen fra styregruppen, apoteker Per Wijngaard fra Svane Apoteket,  Jan Christensen fra Åderup VVS, Thomas Snor fra Hertels, Idé Møblers Jesper Kjep, Morten Larsen fra Malerfirmet Hans Larsen og Brian Hansen fra Ametsis. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

49 folk har investeret i at få en toprestaurant til Næstved. En del af dem er (fra venstre) Allan Hansen fra Danbolig, Kristian Jensen fra Thomi Sko, Claus Rasmussen fra Dan Group Alarm, Hans Fossing (tidl. H. Nielsen & søn), Jesper Abildgaard fra Mister, Maja Meisner fra Ametsis, Peter Mønsted, Claus Winther fra Wacore, Thomas Clausen fra styregruppen, apoteker Per Wijngaard fra Svane Apoteket, Jan Christensen fra Åderup VVS, Thomas Snor fra Hertels, Idé Møblers Jesper Kjep, Morten Larsen fra Malerfirmet Hans Larsen og Brian Hansen fra Ametsis. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale erhvervsfolk sammen om ny gourmetrestaurant i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun løses af abonnenter eller mod betaling.

Lokale erhvervsfolk sammen om ny gourmetrestaurant i bymidten
Næstved - 22. februar 2019 kl. 09:09
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har noget, man mangler, så må man gøre noget ved det, i stedet for bare at brokke sig. Ret meget ud fra den filosofi tog Maja Meisner, indehaver af Ametsis (tidligere Sistema), initiativ til at få stablet en restaurant på benene, som egner sig til uforstyrrede forretningsfrokoster med internationale forbindelser. Efter godt et års forarbejde er her åbningsreception i næste uge.

Få fuld adgang til sn.dk og læs resten af artiklen

For at læse denne artikel skal du have et digitalt abonnement eller et abonnement på et af vores dagblade: DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske.

Hvis du ikke har et digitalt abonnement, kan du tegne det her.

Du kan få 24 timers digital adgang for 25 kr. eller fuldt digitalt abonnement for 279 kr. pr. måned.
Særtilbud: Få første måned for kun 25 kr.

Det er hurtigt og nemt - og du kan betale via MobilePay eller betalingskort.

Vælg mellem

24 timers digital adgang:

  • Fuld adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
  • Adgang til e-aviserne:
    DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske
  • Arkivadgang
Køb 24 timers adgang

Digitalt abonnement:

  • Adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
  • Valgfri e-avis, vælg mellem:
    DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske
  • Arkivadgang
Køb digitalt abonnement
arrow Årets Kok: Det var fantastisk og meget forløsende
04. februar 2019 kl. 09:53 Opdateret: kl. 10:20
arrow Video: Kok fra Næstved-restaurant blev Årets Kok 2019
02. februar 2019 kl. 17:22 Opdateret: kl. 19:20
arrow Ny gourmetrestaurant vil favne bredt
24. januar 2019 kl. 09:27 Opdateret: kl. 08:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk