21. juni 2021
Nu kommer der faciliteter til toilettømning i Rådmandshaven. Teknisk Udvalg har indvilget i at finde pengene til stor glæde for Lennard B. Nielsen, der her ses sammen med sin kone Lene. Foto: Kim Palm
Nu kommer der faciliteter til toilettømning i Rådmandshaven. Teknisk Udvalg har indvilget i at finde pengene til stor glæde for Lennard B. Nielsen, der her ses sammen med sin kone Lene. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lennard får sit lokum: Nu kan der tømmes spildevand på autocamperplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Lennard får sit lokum: Nu kan der tømmes spildevand på autocamperplads
Næstved - 04. oktober 2020 kl. 04:43
Af Kim Palm

Det er ikke sjovt at køre rundt med et overfyldt campingtoilet - fuld af fækalier.

arrow Læs også: Så skete det: Autocamperne har fundet deres fristed i byen

Derfor skal kommunens nye autocamperplads forsynes med et tømmested til toiletterne. Det har Teknisk Udvalg netop bestemt.

- Jeg troede, at der var tømningsfaciliteter henne på tanken på Omøvej. Det har vist sig ikke at være tilfældet. Nærmeste tømning foregår i enten Tappernøje, Karlslunde eller ved Sorø. Derfor har vi indvilget i at finde penge til tømning af toiletter på pladsen i Rådmandshaven, fortæller formand for Teknisk Udvalg, Helle Jessen (S).

Herlig nyhed

Dermed kommer kommunens nyindrettede autocamperplads til at modtage de rullende feriegæster på en plads med seks gratis døgnåbne parkeringspladser, samt faciliteter til vand, strøm og toilettømning, som campisterne selv skal betale for.

- Det var dog en herlig nyhed. Tillykke til turisterne, siger Lennard B. Nielsen, manden der sammen med tidligere byrådsmedlem Niels Keldberg (DF) har kæmpet autocampisternes sag i kommunen.

Ikke inddrage p-pladser

Den rullende ferieform bliver stadig mere populær - også på hjemlige breddegrader - hvor salget af autocampere steg 40 procent under corona-krisen i foråret. Nu håber Lennard B. Nielsen, at toiletfaciliteterne vil sende endnu flere turister i retning af Næstved, da autocamperne foretrækker pladser, hvor man kan komme af med sine efterladenskaber.

- Jeg håber, de stiller toilettømningen et sted, hvor der ikke inddrages p-pladser. Men det er jo fornuftige folk vi har at gøre med oppe på kommunen, så mon ikke de tænker sig om, siger den gamle fagforeningskæmpe, der hvert år ruller tusindvis af kilometer i autocamperen.

arrow Debat: Tonen skærpes i strid om autocampere
25. september 2020 kl. 19:07 Opdateret: kl. 11:34
arrow Klem ballerne sammen: Byens nye autocamperplads uden toiletfaciliteter
17. september 2020 kl. 05:34 Opdateret: kl. 08:54
arrow På trods af gråvejr: Campinglivet byder på mange muligheder
12. juli 2020 kl. 15:33 Opdateret: kl. 22:09
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk