16. september 2019
Boligselskabet Lejerbo bygger 40 nye familieboliger på den nyanlagte vej Agerhønevej i Næstveds østlige bydel Markkvarteret. Boligerne bygges i klynger og er beklædt med termobehandlede fyrretræsbrædder.
gallery icon

Se billedserie

Boligselskabet Lejerbo bygger 40 nye familieboliger på den nyanlagte vej Agerhønevej i Næstveds østlige bydel Markkvarteret. Boligerne bygges i klynger og er beklædt med termobehandlede fyrretræsbrædder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejerbo bygger nyt: Boliger i byen hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejerbo bygger nyt: Boliger i byen hitter
Næstved - 24. september 2018 kl. 09:12
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med over 1000 på venteliste til en lejebolig har det længe været et ønske for Lejerbo Næstved at bygge nye lejeboliger. I sommeren 2017 købte boligselskabet byggegrunden af Næstved Kommune, og første spadestik til de 40 nye familieboliger på den nyanlagte vej Agerhønevej blev taget i marts i år. I juni var der rejsegilde, og byggeriet af afdeling Agerhønevej i den sydlige del af det tidligere kaserneområde er nu i fuld gang.

arrow Læs også: Se billeder: Stor interesse til åbent hus

- Vi oplever stor efterspørgsel på lejeboliger, og de boligsøgende vil gerne have dem centralt beliggende. Vi startede med de første tegninger for fire år siden. På det tidspunkt var der ikke økonomi til det. Det er der nu, fortæller forretningsfører hos Lejerbos regionskontor i Næstved, Michael Keis, til Sjællandske.

Lejerbo Næstved råder over 1000 lejeboliger i Næstved by samt 1000 boliger i området udenfor Næstved. Byggeriet på Agerhønevej, som før var en del af øvelsesterrænet, består af 40 boliger fordelt på 2-, 3- og 5-rums boliger. Boligerne er opført efter et princip om bæredygtighed, og som lejer er man forpligtiget til at indgå i et fællesskab omkring pasning og vedligeholdelse af diverse faciliteter i det gårdmiljø, man er tilknyttet for at holde udgifterne nede.

- Dem, der flytter ind skal være med til at holde områderne selv. Det er med baggrund i økonomi, men også med baggrund i at få skabt noget fælles, forklarer forretningsføreren.

Boligerne er klar til indflytning 1. februar 2019. Læs meget mere i Sjællandske, mandag.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk