18. januar 2019
Nu er der ny god lyd på vej til Vershuset hele vejen rundt.
Nu er der ny god lyd på vej til Vershuset hele vejen rundt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legendarisk spillested modtager for 100.000 kroner god lyd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legendarisk spillested modtager for 100.000 kroner god lyd
Næstved - 17. maj 2018 kl. 09:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds lokale spillested Vershuset modtager 100.000 kr. fra Tuborgfondet Musikhjælp. Pengene skal bruges til at optimere lydoplevelsen til glæde for folk foran, bagved og på scenen.

Det skriver Sjællandske.
Det er en jury med en faglig baggrund indenfor lyd og akustik, som har kvalificeret de mange ansøgninger og indsnævret feltet, mens det er Tuborgfondets bestyrelse, der har truffet den endelige beslutning om, hvilke spillesteder, der modtager en bevilling.

- Vi er meget taknemmelige for at modtage de 100.000 kr. Det kommer til stor gavn og glæde for vores mange koncertgæster, kunstnere og alle os, der arbejder frivilligt i musikforeningen, siger formand for Vershuset Ken Fischer.

Når Vershuset er et af de udvalgte steder, er det, fordi det præsenterer et stærkt musikprogram, der styrker livemusikkens tilstedeværelse lokalt i Næstved en af landets største musikforeninger. Spillestedet oplever store udfordringer med lyden, når de afvikler koncerter, og de får derfor støtte til at erstatte det nuværende slidte anlæg.

Puljen er en del Tuborgfondets nye initiativ Tuborgfondet Musikhjælp. Det er et bredt program, der skal være med til at gøre den danske musikscene endnu mere velspillende og meget mere mangfoldig.

Der uddeles i alt 2,5 mio. kr. til 20 spillesteder fordelt over hele Danmark.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk