18. september 2021
Det er lykkedes provst Anna Helleberg Kluge, at få besøg i Maries Rum af sanger og dansk grand prix-vinder, Laurits Emanuel fra duoen Fyr og Flamme. Foto: Nicklas Bruun
Det er lykkedes provst Anna Helleberg Kluge, at få besøg i Maries Rum af sanger og dansk grand prix-vinder, Laurits Emanuel fra duoen Fyr og Flamme. Foto: Nicklas Bruun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Laurits Emanuel på besøg i Maries Rum på Rønnebæksholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Laurits Emanuel på besøg i Maries Rum på Rønnebæksholm
Næstved - 04. maj 2021 kl. 14:20
Af Dorte Rye Silbo

Den ene del af duoen Fyr og Flamme, der repræsenterer Danmark ved det internationale Melodi Grand Prix i Rotterdam, taler lørdag 7. maj med provst Anna Helleberg Kluge.

arrow Læs også: Uvildige.dk skifter navn efter opkøb

Det var en meget glad og stolt provst Anna Helleberg Kluge, der skrev til avisen om vi ville skrive om den kommende gæst på lørdag i Maries Rum på Rønnebæksholm.

Lytterne får fornøjelsen af Laurits Emanuel, der sammen med skuespiller Jesper Groth danner musikduoen Fyr og Flamme. De fik sidste år succes med debutsinglen Menneskeforbruger. Senere på året udgav de deres anden single Kamæleon og i år vandt de Dansk Melodi Grand Prix med sangen Øve Os På Hinanden.

Ifølge duoen er det en sang, der ved første lyt kan tolkes som en handling om skrøbelig ungdomskærlighed, men selv mener de, at den rummer meget mere.

Familien brød med storbyen

I Maries Rum vil han blandt andet fortælle om den store livsændring, der skete i 2019, da hans hustru som nyuddannet læge trak et noget højt nummer, som bevirkede at de tre måneder senere flyttede fra larmende København til stilheden i Bramming.

Midt i tomatplukning og familieforøgelse tog musikkarrieren for alvor fart.

Tv-vært og provst står bag

Anna Helleberg Kluge og tidligere tv-vært Rasmus Birkerod står bag ideen om det landsdækkende samtaleprogram i Marie Toft og Grundtvigs gamle hjem syd for Næstved, Rønnebæksholm. Gæsterne i Maries Rum deler en livsforandrende erfaring med lytterne og reflekterer over den i samtale med præsten.

Maries Rum udkommer som podcast og den første optagelse fandt sted slut januar i år.

arrow Gå en tur og få det godt med god samvittighed
04. maj 2021 kl. 16:43 Opdateret: kl. 11:35
arrow Nielsen's fejrer 60 år med modetøj
04. maj 2021 kl. 15:00 Opdateret: kl. 13:36
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk