17. juli 2019
Strafferammen er op til otte års fængsel, men typisk er straffene langt kortere. Eksempelvis blev en 26-årig badmintontræner i Herfølge Gymnastikforening i 2012 idømt tre måneders ubetinget fængsel for et forhold til en 14-årig pige, som stod på i to måneder.
Strafferammen er op til otte års fængsel, men typisk er straffene langt kortere. Eksempelvis blev en 26-årig badmintontræner i Herfølge Gymnastikforening i 2012 idømt tre måneders ubetinget fængsel for et forhold til en 14-årig pige, som stod på i to måneder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærervikar tiltalt for samleje med 14-årig elev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærervikar tiltalt for samleje med 14-årig elev
Næstved - 11. februar 2019 kl. 20:38
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årig mand fra Næstved er tiltalt for samleje med et barn under 15 år, hvilket skulle være sket på den dengang 14-årige piges værelse. Manden var lærervikar for pigen på en folkeskole i Næstved både før og efter episoden, som fandt sted i november 2017.

arrow Læs også: Fire drenge tog på tyvetogt i Bilka og blev snuppet ved McDonald's

Ifølge anklageskriftet, som Sjællandske har fået aktindsigt i, mødte den tiltalte op på pigens bopæl, hvor han endte med at have fuldbyrdet samleje med hende. Han var på daværende tidspunkt selv 20 år.

Den 22-årige er i sagens første forhold tiltalt efter to paragraffer i straffeloven, nemlig 222 for samlejet med en mindreårig, som giver op til otte års fængsel, samt 223 - den såkaldte lærerparagraf - der giver op til fire års fængsel. Sidstnævnte paragraf tages ofte i brug, når den tiltalte har været underviser og haft sex med en elev under 18 år, men den omhandler også adoptiv-, sted- og plejebørn.

Manden er også tiltalt for blufærdighedskrænkelse, fordi han i foråret 2018 skulle have kontaktet den 14-årige på det sociale medie Snapchat og opfordret hende til at sende nøgenbilleder af sig selv til ham.

Der er afsat fem timer ved Retten i Næstved på næste tirsdag til sagen. Derfor tyder det på, at manden vil nægte sig skyldig i de to forhold, han er tiltalt for.

arrow To biler i sammenstød
11. februar 2019 kl. 17:15 Opdateret: kl. 17:15
arrow Brunt bud snuppet af politiet med lommerne fulde af hash
11. februar 2019 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:04
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk