19. oktober 2021
De gør det godt i Gelsted. Derfor fik LS Controls administrerende direktør Per Nielsen i går overrakt DI?s regionale initiativpris af næstformand i DI Sydsjælland, Peter Rosenkrands (th.), samt næstformand i Plan- og erhvervsudvalget, Niels True. Fotos: Kim Palm
De gør det godt i Gelsted. Derfor fik LS Controls administrerende direktør Per Nielsen i går overrakt DI?s regionale initiativpris af næstformand i DI Sydsjælland, Peter Rosenkrands (th.), samt næstformand i Plan- og erhvervsudvalget, Niels True. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LS Control vokser og vinder initiativpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LS Control vokser og vinder initiativpris
Næstved - 01. november 2018 kl. 18:31
Af Kim Palm

Har du en varmepumpe i dit hus eller sommerhus, er der en god chance for at noget af indmaden kommer fra Gelsted. Her ligger virksomheden LS Control, som leverer printplader til producenter af ventilatorer, varmepumper og køleanlæg.

arrow Læs også: Se billeder: Nu udvider de igen

Virksomheden gør det godt og vækster på både medarbejdere og indtjening. I dag er der ansat 40 medarbejdere i den snart 50 år gamle virksomhed og LS Controls omsætning vokser med omkring 10 procent om året.

De gode nyheder fra Gelsted er også blevet bemærket af Dansk Industri, som i går overrakte LS Control den regionale initiativpris.

- Ved at tænke fremad og investere i de nyeste teknologier er det lykkedes LS Control at skabe grobund for en solid vækst. De er et godt eksempel på, at man kan blive blandt de førende på et område, hvor der er skarp international konkurrence. Derfor er LS Control en oplagt modtager af initiativprisen, lød det fra DI Sydsjællands næstformand, Peter Rosenkrands.

LS Control har forlængst optimeret produktionen af printplader ved hjælp af robotter, mens medarbejderne i produktionen sørger for den sidste finish. Selvom produkterne er usynlige for de fleste, er LS Controls printplader efterspurgte blandt producenter af varmepumper og ventilatorer.

- Lidt forenklet sagt så laver vi det du ikke kan se, men som har stor betydning. F.eks kan vi optimere en el-radiator til at levere fire gange så meget varme. Det er dét vi gør, og det er vi stolte af, siger administrerende direktør Per Nielsen.

Medarbejderne, der både tæller folk i produktionen samt administration, udvikling og salg blev alle hyldet med et stort morgenbord, da prisen blev uddelt.

- I Næstved Kommune vil vi gerne have nogle flere af jeres slags. Virksomheder som tør vokse og skabe nye lokale arbejdspladser, lød det i lykønskningen fra næstformanden i kommunens Plan og Erhvervsudvalg, Niels True (V).

arrow Næstved Erhverv: Nye hjælpepakker gør en forskel
30. oktober 2020 kl. 13:11 Opdateret: kl. 11:10
arrow Engbork kåret til gazelle-virksomhed
30. oktober 2020 kl. 11:00 Opdateret: kl. 14:49
arrow Efter salg af virksomhed: Det var på tide med et generationsskifte
04. oktober 2020 kl. 19:18 Opdateret: kl. 09:52
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk