5. august 2021
Det var lidt specielt med kun foredragsholder og teknikker og få andre i Enøsalen, mens de 14 medlemmer af Din Inspiration Women, som var mødt frem rent fysisk, var fordelt i to mødelokaler under oplægget. Foto: Helle Hansen
gallery icon

Se billedserie

Det var lidt specielt med kun foredragsholder og teknikker og få andre i Enøsalen, mens de 14 medlemmer af Din Inspiration Women, som var mødt frem rent fysisk, var fordelt i to mødelokaler under oplægget. Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinder hjælper hinanden til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Kvinder hjælper hinanden til tops
Næstved - 22. april 2021 kl. 12:58
Af Helle Hansen

Kvindelige ledere hænger ikke på træerne, men derfor fejler ambitionerne ikke noget. Onsdag morgen mødtes deltagerne i Din Inspiration Women for første gang i det virkelige liv, og 14 af de pt. 20 medlemmer valgte at deltage rent fysisk i KenMays lokaler på Enø Kystvej, mens de sidste fulgte oplægsholderen via skærmen.

arrow Læs også: Kendt strandgrill klar med ny menu og ejer: Satser på højere kvalitet
I det virkelige liv

Din Inspiration Women er sat i verden af Bitten Jørgensen og Kennet Mayland og skulle egentlig været startet i efteråret, men som så meget andet blev det bremset af coronaen.

- Dengang tænkte vi, at i slutningen af marts måtte det da være muligt at mødes fysisk, siger Bitten Jørgensen, men her måtte de nøjes med et virtuelt møde med en kort præsentation af deltagerne og lidt om den første sæsons oplægsholdere.

Onsdag lykkedes det så endelig at mødes rent fysisk og høre et oplæg af Microsofts administrerende direktør for Danmark og Island Nana Bule og bagefter stille spørgsmål.

Deltagerne blev fordelt i to rum og fulgte så oplægget, som blev holdt fra scenen i Enøsalen, og bagefter var der snak i et loungeområde udenfor.

Målet er 50

Hos stifterne er der klart tilfredshed med, at 20 kvinder har meldt sig til fra start af på trods af corona og diverse restriktioner.

- Ambitionen er da, at vi i løbet af et års tid er oppe omkring de 50 medlemmer, og på længere sigt må netværket da også gerne blive endnu større, siger Bitten Jørgensen, som i dag driver Mooving med stresscoaching og terapi. Kennet Mayland startede ledernetværket KenMay Din Inspiration i 2014. Her er i dag 120 medlemmer i Næstved-netværket og ikke plads til flere lige pt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Blandt de første 20 medlemmer er blandt andre markedschef Mette Berthelsen fra Brobizz A/S, som i forvejen er med i Kennet Maylands ledernetværk for ledere af begge køn.

Din Inspiration Women er for kvinder, som i dag har et lederjob med ledelsesansvar og for lederaspiranter, som ventes snart at få sådan et job, da de her kan få meget brugbar viden.

På vej

Til sidstnævnte kategori hører Anja Nordby Bøgeblad fra Slagelses erhvervscenter. I dag er hun PAer for erhvervscenterets direktør.

- Jo bedre jeg er klædt på, jo bedre er jeg som hans sparringspartner, siger den 36-årige kvinde med lederambitioner, som i 10 år har været med i JCI i Slagelse men hidtil har holdt sig fra deciderede kvindenetværk.

- Men jeg mangler at kunne sparre med andre ambitiøse kvinder og synes, at det her ledernetværk virker interessant, siger Anja Nordby Bøgeblad, der nød, at medlemmerne endelig kunne mødes rent fysisk trods restriktioner.

Anden tilgang

Mette Berthelsen fra Brobizz A/S er selskabets markedschef og arbejder til daglig i Vester Søgade i København men bor selv i Korsør og har det meste af familien i Næstved.

- Jeg er i forvejen med i Kennets ledernetværk men tænker, at det med kun at være kvindelige ledere kan et eller andet, siger Mette Berthelsen, der har været med i alle mulige netværk gennem mange år.

- Jeg tror, vi kvinder har en fælles erfaring med, at vi har måtte arbejde lidt hårdere og præstere lidt mere for at nå vores mål, nævner hun som et eksempel.

- Kvinder har ofte nogle andre værdier og andre tilgange til tingene end mænd, og jeg forventer, at vi her kan opnå en fortrolighed og tillid, som gør det spændende, siger hun.

En blanding

Det nye netværk er bygget op med otte årlige møder. De fire af dem er foredrag med oplægsholdere udefra, mens de andre fire gange bliver møder i mindre netværksgrupper.

- Hermed en opfordring til mændene om lige at give et skub til kvinderne, som kunne tænkes at være med i det her netværk, siger Bitten Jørgensen, som klart har en ambition om, at det skal være high level foredragsholdere, de henter til Enø Kystvej.

- Ambitionen er da klart, at Din Inspiration Women ikke skal være til at komme udenom, siger hun, der forventer at trække deltagere fra et større geografisk område, da der ikke findes noget tilsvarende andre steder syd for København.

Næste møde bliver 5. maj, hvor fremtidsforskeren Liselotte Lyngsø vil fortælle om de nyeste trends og hvilke kompetencer, der bliver brug for i fremtiden.

arrow Debat: Sande ord om mareridtet Baltic Pipe
08. april 2021 kl. 16:08 Opdateret: kl. 13:43
arrow Gourmetrestaurant vil lave street food på stejlepladsen
31. marts 2021 kl. 21:24 Opdateret: kl. 13:47
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk