16. januar 2021
Erhvervsdirektør Rasmus Holst-Sørensen er en meget glad mand efter mandagens offentliggørelse af Dansk Industris seneste undersøgelse af erhvervsklimaet. Foto: Thomas Olsen
Erhvervsdirektør Rasmus Holst-Sørensen er en meget glad mand efter mandagens offentliggørelse af Dansk Industris seneste undersøgelse af erhvervsklimaet. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvantespring for erhvervslivet - Næstved rykker 39 pladser frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvantespring for erhvervslivet - Næstved rykker 39 pladser frem
Opdateret 10. september 2019 kl. 08:46
Næstved - 10. september 2019 kl. 05:55
Af Helle Hansen

Endelig høster Næstved frugterne af flere års hårdt arbejde på at skabe et godt erhvervsklima. Sådan tolker direktør for Næstved Erhverv Rasmus Holst-Sørensen den nye undersøgelse fra Dansk Industri om erhvervsklimaet rundt omkring i de danske kommuner.

arrow Læs også: Fabrik Næstved og industri 4.0

Sidste år lå Næstved nummer 80, i år er kommunen rykket op som nummer 41 og er dermed den bedst placerede kommune på Sydsjælland.

Kvantespringet skyldes pæn fremgang i en del af de ni underkategorier samt et godt skudsmål på det meget vigtige spørgsmål, om hvorvidt virksomhederne generelt er tilfredse med den kommunale indsats for erhvervslivet.

Her er Næstved rykket fra en placering sidste år som nummer 80 til en placering som nummer 40 i år. Der er også pænt voksende tilfredshed med brug af private leverandører, infrastruktur og transport, kommunal sagsbehandling og dialog med kommunen.

Desværre er det gået den modsatte vej i Faxe, hvor kommunen nu ligger på 90. pladsen ud af de 93 deltagerkommuner. Sidste år lå Faxe nummer 63, så det er et ordentlig ryk den forkerte vej.

arrow Næstved Erhverv: Lokale Industrivirksomheder har det godt
08. september 2019 kl. 10:59 Opdateret: kl. 16:49
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk