11. december 2019
- Jeg har svært ved at se, vi skulle lave en markedsføringsaftale, og man så spiller i en anden hal. Det ville være mærkeligt, hvis kommunen skulle betale for det, siger Linda Frederiksen (S), formand for kultur- og demokratiudvalget. Foto: Jens Wollesen
- Jeg har svært ved at se, vi skulle lave en markedsføringsaftale, og man så spiller i en anden hal. Det ville være mærkeligt, hvis kommunen skulle betale for det, siger Linda Frederiksen (S), formand for kultur- og demokratiudvalget. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturformand til Team FOG: Spil i arena eller mist tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturformand til Team FOG: Spil i arena eller mist tilskud
Næstved - 01. maj 2019 kl. 05:44
Af Joachim Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den verserende disput mellem Arena Næstved og Team FOG Næstved skal løses, hvis Næstved Kommune skal forlænge den nuværende markedsføringsaftale med basketklubben. Det mener Linda Frederiksen (S), formand for kultur- og demokratiudvalget.

arrow Læs også: Debat: Hvad sker der i Arenaen?

- Jeg har svært ved at se, vi skulle lave en markedsføringsaftale, og man så spiller i en anden hal. Det ville være mærkeligt, hvis kommunen skulle betale for det, siger hun.

I den nuværende aftale, der udløber i juni, modtager basketklubben en kvart million kroner årligt.

Meldingen kommer i kølvandet på, at kampen, hvor Team Fog Næstved sikrede sig bronzemedaljer, blev flyttet til Randers efter økonomiske stridigheder med Arena Næstved.

Ifølge Linda Frederiksen var behovet for en ny hjemmebane til basketholdet en af de stærkeste begrundelser for, at kommunen gik ind i arenaprojektet til at starte med. Derfor kan hun ikke se, at klubben fortsat kan få markedsføringstilskuddet, hvis de ikke fremover når til enighed med Arena Næstved.

Kultur- og demokratiudvalget skal på næste møde dykke nærmere ned i de forskellige markedsføringsaftaler med de lokale eliteklubber.

Direktør i Team FOG Næstved Andreas Larsen er ikke meget for at spekulere i, hvad konsekvenserne bliver, hvis man ikke bliver enige med arenaen.

- Det er da mange penge for os. Men jeg hører Linda Frederiksen sige, hun gerne vil have, vi spiller i Arenaen. Det vil vi også gerne, siger han.

Andreas Larsen håber på at få kommunen ind over forhandlingerne. Indtil nu har kommunen peget på, at det er en uenighed mellem to private parter.

arrow Debat: Uværdig strid om amatøragtig arena
03. maj 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 13:04
arrow Team FOG vandt bronze hjemme i Randers
29. april 2019 kl. 21:40 Opdateret: kl. 21:40
arrow Team FOG rykker bronzekamp til Randers
26. april 2019 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk