21. september 2020
Der er lagt op til et brag til fredagens koncert, men hvis man har købt billetter hos ikke-officielle udbydere, er der en risiko for, at man slet ikke kommer ind. Pressefoto
Der er lagt op til et brag til fredagens koncert, men hvis man har købt billetter hos ikke-officielle udbydere, er der en risiko for, at man slet ikke kommer ind. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturcenteret advarer: Risiko for ugyldige billetter til udsolgt koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturcenteret advarer: Risiko for ugyldige billetter til udsolgt koncert
Næstved - 14. november 2019 kl. 06:51
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften spiller Pink Floyd Project en udsolgt koncert i Næstved i anledning af 40-året for det legendariske album »The Wall«. Det sker på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, som nu advarer imod at lade sig friste til at købe billetter til koncerten online.

arrow Læs også: Ingen falske billetter til udsolgt koncert

- De sælges på hjemmesider som eksempelvis Viagogo til højere priser. Men man risikerer, at billetterne er falske eller sælges flere gange med den samme stregkode. Vi håber ikke, at billetterne bliver solgt dobbelt, for vi kan kun lukke den første ind, og så må vi skuffe nogen og afvise dem. Vi kan ikke lukke flere ind, end vi har tilladelse til, siger kulturcenteret leder, John Nørbjerg.

- Vi kan kun opfordre til, at man alene køber sine billetter gennem officielle billetudbydere. Vi oplevede lidt af de samme problemer med Kim Larsen-koncerten på Rønnebæksholm sidste år, men så vidt jeg husker, måtte vi ikke dengang afvise nogen i døren. Det håber vi heller ikke, vi bliver nødt til denne gang, tilføjer han.

Sjællandske har været i kontakt med Viagogos presseafdeling i håb om at få et interview. Dette har ikke været muligt, men selskabet skriver i en mail, at de vil refundere billetter solgt via deres hjemmeside, hvis kunderne oplever problemer.

arrow Se billeder og video: The Wall i Ridehuset
16. november 2019 kl. 14:20 Opdateret: kl. 14:20
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk