19. januar 2021
Magnus Heunicke (S) optrådte for nylig som politisk pizzabud. Nu har Kronprins Frederik bestilt en specialudgave af en ostepizza med spejlæg på. Foto: Niels Brande
gallery icon

Se billedserie

Magnus Heunicke (S) optrådte for nylig som politisk pizzabud. Nu har Kronprins Frederik bestilt en specialudgave af en ostepizza med spejlæg på. Foto: Niels Brande
Foto: NIELS BRANDE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kronprinsen til Heunicke: Har De pizza med til mig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsen til Heunicke: Har De pizza med til mig?
Opdateret 01. juni 2019 kl. 13:46
Næstved - 01. juni 2019 kl. 05:52
Af Kim Palm

Ved fredagens officielle åbning af Danmarks første højhastighedsbane på Køge Nord Station demonstrerede Kronprins Frederik et indgående kendskab til den lokale valgkamp.

- Har De pizza med til mig, lød spørgsmålet således fra Kronprinsen til tidligere transportminister Magnus Heunicke (S) inden de steg ombord i højhastighedstoget.

Dermed vidste Kronprins Frederik nemlig godt, at Magnus Heunicke midt i valgkampen er sprunget ud som politisk pizzabud, hvor han i flere ombæringer i samarbejde med Pizza Pyramiden i Sct, Jørgens Park har tilbudt gratis pizza til kunderne - til gengæld for 30 sekunders politisk peptalk fra byens lokale stemmesluger.

- Jeg blev noget paf, men lovede selvfølgelig at tage pizza med næste gang jeg besøger Amalienborg. Og Kronprinsen afslørede i øvrigt, at hans personlige favorit er en Pizza Quattro Formaggio - altså en pizza med fire slags ost - og et spejlæg ovenpå, siger Heunicke.

Kronprins Frederik var i Køge for at indvie første afgang af Danmarks første højhastighedsbane, der kan klare, at tog kører op til 250 kilometer i timen den dag, DSB også får så hurtigt et tog.

Højhastighedsbanen København-Ringsted åbner for passagerer i dag lørdag.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk