4. juli 2020
Det lokale band Suspenders underholdte med et bredt repertoire af musik fra 60?erne, 70?erne, 80?erne og 90?erne. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Det lokale band Suspenders underholdte med et bredt repertoire af musik fra 60?erne, 70?erne, 80?erne og 90?erne. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kranø-koncerter giver overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kranø-koncerter giver overskud
Næstved - 04. august 2018 kl. 09:38
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målsætningen var 500 solgte billetter i alt til fredag og lørdags Open Air-koncerter på Kranøen i Næstved, og det blev nået fredag morgen. Det skulle der til for, at arrangementet kunne løbe rundt, men med flere solgte billetter i døren, kommer der et overskud.

arrow Læs også: Se billeder: 24.000 gæster festede på Grøn

- Det skal investeres i næste års arrangement, hvor vi forhåbentlig kan udvide til tre dage. Borgmesteren holdt åbningstale og lovede, at han også ville sørge for vejret næste år, siger Søren Friis og griner.

Han er ejer af værtshuset Slukefter i Kindhestegade, hvor der er livemusik hver fredag. Bortset altså fra i går, hvor man var rykket udendørs. Små 100 mennesker var på plads, da Sjællandske kiggede forbi først på aftenen.

Her mødte avisen en lettet Søren Friis, da koncerterne var kommet godt i gang, og stemningen så småt var begyndt at blive rigtig fin.

- Det var anderledes i morges, hvor alt var galt. Begge de to generatorer, vi havde fået, var forkerte, og der var heller ikke noget telt. Men alligevel lykkedes det at komme i mål, og vi var klar til klokken 16. Jeg har så også været i gang siden klokken 6 i morges, lød det.

Budgettet for de to dage er 300.000 kroner. Der er koncerter igen lørdag, startende fra klokken 13. Hovednavnet, Burnin Red Ivanhoe, spiller klokken 22.

arrow For tredje gang: Undergrundsfestival på landet
18. juli 2018 kl. 09:10 Opdateret: kl. 16:45
arrow Kranøen lægger igen scene til musik
16. juli 2018 kl. 08:56 Opdateret: kl. 08:35
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk