24. juli 2021
Så skal der vinkes i vejkanten. Fra venstre Rune og Anne Kristensen, Helge Adam Møller, Torben Johansen, Louise Lindhagen, Regitze Sancoeur og Tine Pedersen. Foto: Kim Palm
Så skal der vinkes i vejkanten. Fra venstre Rune og Anne Kristensen, Helge Adam Møller, Torben Johansen, Louise Lindhagen, Regitze Sancoeur og Tine Pedersen. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konservativ valgkamp i vejkanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konservativ valgkamp i vejkanten
Næstved - 16. juli 2021 kl. 10:11
Af Kim Palm

De smiler, de vinker og de vifter med skilte.

arrow Læs også: Vred mor frygter, det hele er tabt på gulvet: Oliver var mandsopdækket i halvandet år, og så blev han sat af på gaden

Et nyt valgkampsfænomen er kommet til byen. Det hedder Sign Wawing og er håndhentet fra USA, hvor både demokrater og republikanere benytter sig af metoden, når der skal agiteres.

- Jeg har studeret valg i USA og i en række europæiske lande og så tænkte jeg, at den her kampagneform skal vi da også have til Næstved, fortæller De Konservatives borgmesterkandidat, Rune Kristensen, stående på en af byens tæt trafikerede adresser, krydset Ringstedgade/Farimagsvej.

Skilte-happeningen i morgentrafikken var samtidig markeringen af, at der fredag kun er fire måneder til kommunalvalget 16. november.

- Hver gang kalenderen siger den 16. stiller vi op. Lige nu er det sommerferie, så næste gang den 16. august, satser vi på at stille med et større hold, siger Rune Kristensen.

24 kandidater klar til valg

Han kunne fredag mønstre et par af partiets store navne og også nogle nye kandidater. Partiet stiller med en rekordstor liste på 24 kandidater til næste kommunalvalg og ifølge en gallup-undersøgelse som partiet selv har betalt står partiet til at gå frem fra de nuværende to til fire pladser i byrådet, hvis der var valg i morgen.

Og bilisterne og morgencyklisterne de tog det pænt og hilste tilbage. Nogle med et dyt, andre med ringeklokke, når der smiles og vinkes i vejkanten.

arrow I Corona top-ti
16. juli 2021 kl. 17:05 Opdateret: kl. 17:05
arrow Steiner Steinmetz har det sorte bælte i ord
16. juli 2021 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:24
arrow Varm legedag på Axeltorv
16. juli 2021 kl. 13:22 Opdateret: kl. 13:22
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk