18. februar 2019
Den manglende bom ved Næstvedvej, mener lokalrådsformand Peter Jensen er essentiel. Den vil han kæmpe for. - Tænk, hvis man kommer til at køre et barn ned, siger han. Fotos: Næstved Kommune
gallery icon

Se billedserie

Den manglende bom ved Næstvedvej, mener lokalrådsformand Peter Jensen er essentiel. Den vil han kæmpe for. - Tænk, hvis man kommer til at køre et barn ned, siger han. Fotos: Næstved Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune reagerer hurtigt efter lokal kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune reagerer hurtigt efter lokal kritik
Opdateret 22. november 2018 kl. 11:38
Næstved - 25. marts 2016 kl. 19:55
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede søndag var projektingeniør Haydar Badir fra Teknisk Forvaltning i Næstved Kommune ude at køre en tur med formanden for lokalrådet i Fensmark Peter Jensen.

arrow Læs også: Bydel raser mod kommunen: Gadekæret synker i grus

Anledningen var formandens bandbulle i lørdagens udgave af Sjællandske. Her slog han næven i bordet og krævede handling fra Næstved Kommunes side.

Han havde flere gange bedt op at få rettet op på flere især trafikale ting i sit område, uden der var sket noget, fortalte han.

Formand for Teknisk Udvalg Søren Revsbæk satte en undersøgelse i gang for at finde ud af, om Søren Jensen havde ret, og derfor tog Haydar Badir og Søren Jensen på tur rundt i Fensmark og omegn.

Efter turen er Søren Jensen jævnt tilfreds. En lang række af lokalrådets ankepunkter er enten imødekommet eller allerede udført.

Han er meget tilfreds med, at der kommer hævning af vejbane på Holmegaardvej mellem Tørvevej og Villavej og en fodgængerovergang. Det vil give en mere sikker skolevej, mener han.

Projektet bliver udført i løbet af 2016.

En stribe punkter er der dog stadig uenighed om, og det er for de flestes vedkommende henhørende i småtingsafdelingen.

Det, der får Peter Jensen mest op af stolen, er dog, at projektingeniør Haydar Badir ikke mener, det er nødvendigt at opsætte en bom på stien, der munder ud i Næstvedvej lige ved SuperBrugsen

Haydar Badir skriver i sin vurdering, at på den omtalte strækning af Næstvedvej umuliggør tre bump, at bilisterne kører hurtigt. Cyklister bør altid være særligt opmærksomme ved krydsning af en vej, slår han fast.

Det tager Peter Jensen op med forvaltningen igen.

- Det tænker børn jo ikke på, siger han og gyser ved tanken om selv at komme til at køre et barn ned.

Lokalrådet har en række yderligere ønsker, men de er i en prisklasse, der gør, at der skal tages en politisk beslutning.

Derfor er de sendt videre til Teknisk Udvalg.

Så alt i alt er Peter Jensen glad. Der er dog stadig et par knaster, der skal høvles af.

arrow Kritik efter voldsomt hvepseangreb - skolen var advaret
10. oktober 2015 kl. 06:06 Opdateret: kl. 06:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk