14. august 2020
Poul Erik Larsen er Klub Næstveds alt-mulig-mand. Det er ham, der har styr på, hvor og hvordan julepynten bliver opbevaret. Derfor har han også en vigtig rolle, når julehøjtiden nærmer sig. Fotos: Ida Steenfeldt Andersen
gallery icon

Se billedserie

Poul Erik Larsen er Klub Næstveds alt-mulig-mand. Det er ham, der har styr på, hvor og hvordan julepynten bliver opbevaret. Derfor har han også en vigtig rolle, når julehøjtiden nærmer sig. Fotos: Ida Steenfeldt Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klub Næstved inviterer indenfor til julebazar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub Næstved inviterer indenfor til julebazar
Næstved - 14. december 2019 kl. 10:45
Af Ida Steenfeldt Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lys, nisser og duften af norske klejner. Julen er for alvor ankommet til Klub Næstved, og der har den tænkt sig at blive. Med pynt hængende ned fra loftet og nissehuer til alle besøgende, kan man, som gæst, ikke undgå at blive mindet om, at vi befinder os midt i den hyggeligste højtid på året. Udsmykningen er først og fremmest til for at sprede juleglæde hos alle brugerne af Klub Næstved. Men silkepapiret og kravlenisserne tjener også et andet formål.

arrow Læs også: Klub Næstved har fået sin livsnerve igen

Mandag den 16. december slår Klub Næstved dørene op til dette års udgave af deres helt egen julebazar, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Det fortæller May-Britt Hansen, der til dagligt er tovholder og frivillig i Klub Næstved.

- Alle her i klubben ser frem til julebazaren, fordi det er en festdag med mad, musik og glade gæster, siger hun.

Selv hjælper hun brugerne af Klub Næstved med at bage kager, forberede tombolaen, og handle rigeligt med æbleskiver og gløgg ind. Julebazaren er åben på mandag fra klokken 16.00 til 20.00 på Valnæsvej 12 i Næstved. Det er tredje år i træk, at Klub Næstved holder julebazar. Det fælles projekt bringer en masse spænding og arbejdsomhed ind i brugernes dagligdag.

- Fordi alle hernede bidrager med noget, så er stoltheden også gennemgående, når de besøgende til julebazaren anerkender det arbejde, der er lagt i den, siger May-Britt Hansen.

De sidste par år har der været omkring 50 gæster, som har været forbi for at købe julekager, bolsjer eller for at prøve lykken på lykkehjulet, men i år fornemmer May-Britt Hansen, at der bliver fuldt hus.

- Der kommer i hvert fald over 70 gæster, og måske når vi helt op på 100, siger hun.

Alle er velkomne i Klub Næstved, også til julebazaren. Det understreger May-Britt Hansen flere gange.

- Alle må komme og nyde julen med os og få en gang risalamande. Jo flere, jo bedre, siger hun.

Klub Næstved har omkring 80 medlemmer, som alle har forskellige behov. Dem tager klubben hensyn til. Som medlem af Klub Næstved har man både mulighed for at dyrke sport, deltage i fællesspisninger, slappe af i klubhuset med en sodavand, eller spille musik på klubbens guitarhold. Guitarholdet, der kunne fejre 10 års fødselsdag i efteråret, vil bidrage med alle juleklassikerne til mandagens bazar.

arrow Guitarhold fejrer 10 års fødselsdag
22. september 2019 kl. 17:47 Opdateret: kl. 21:06
arrow Udviklingshæmmede: Hvorfor får vi ikke den hjælp, vi har brug for?
04. oktober 2017 kl. 09:29 Opdateret: kl. 09:12
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk