23. januar 2021
Klub Næstved blev ejere af den nye bus i starten af januar. På mandag bliver den for alvor indviet med en køretur forbi Rådhuset. Foto: Ida Steenfeldt Andersen
Klub Næstved blev ejere af den nye bus i starten af januar. På mandag bliver den for alvor indviet med en køretur forbi Rådhuset. Foto: Ida Steenfeldt Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klub Næstved har fået sin livsnerve igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub Næstved har fået sin livsnerve igen
Næstved - 26. januar 2020 kl. 18:42
Af Ida Steenfeldt Andersen

Hjulene på Klub Næstveds nye bus drejer rundt, rundt, rundt. Efter at have knoklet hårdt og sparet op i tre et halvt år kan medlemmerne af Klub Næstved bryste sig af at have købt deres helt egen bus.

arrow Læs også: Klub Næstved inviterer indenfor til julebazar

Prisen var 340.000 kroner. Penge, som medlemmerne har tjent ind ved at sælge nøgleringe, lodsedler, har søgt om hos fonde og generelt være gode til at spare på pengene. Med den nye bus slipper medlemmerne for at skulle køre dyre taxa-ture eller gennemskue besværlige busplanen, når de skal til aktiviteter i klubben.

- Den nye bus skal ikke bare bruges til at køre søndagsture i. Den er klubbens livsnerve og uden den ville rigtig mange af vores medlemmer blive afskåret fra at komme i klubben, forklarer May-britt Bay Hansen, der er fast personale i klubben.

Udover at køre klubbens medlemmer til og fra klublokalerne på Valnæsvej, så bliver bussen også brugt til at fragte klubbens forskellige hold til træning og stævner.

Formand og medlem i Klub Næstved Isabel Nielsen glæder sig til den første lange tur, bussen skal ud på.

- Til maj skal vores hockey- og fodboldhold til Special Olympics i Frederikshavn, så der kommer vi til at tilbringe mange timer i bussen. Derfor er jeg glad for, at den er så ny og god, som den er, siger hun.

Chaufføren, der kører bussen, kender sine passagerer særdeles godt. Han hedder Michael Pedersen og er selv medlem af Klub Næstved og sidder i bestyrelsen. Han nyder allerede det nye køretøj.

- Bussen kører rigtig godt, og så er den pæn, og det er vigtigt, siger han.

Han har haft sit kørekort siden 1981, så det er blevet til nogle kilometer igennem tiden. Mandag bliver bussen officielt indviet med en helt særlig køretur. Formand for Omsorgs- og Forebyggelsesudvalget Michael Perch (S) skal nemlig bag rattet - selvfølgelig ved kyndig vejledning af Micahel Pedersen. Turen går til Rådhuset i Teatergade, hvor borgmester Carsten Rasmussen (S) hopper på som passager.

arrow Guitarhold fejrer 10 års fødselsdag
22. september 2019 kl. 17:47 Opdateret: kl. 21:06
arrow Udviklingshæmmede: Hvorfor får vi ikke den hjælp, vi har brug for?
04. oktober 2017 kl. 09:29 Opdateret: kl. 09:12
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk