10. december 2019
Sidste optagelse til »Mit Kæreste Eje« finder sted 3. januar. Pressefoto
Sidste optagelse til »Mit Kæreste Eje« finder sted 3. januar. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt tv-vært raser over fyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt tv-vært raser over fyring
Opdateret 18. december 2018 kl. 06:27
Næstved - 18. december 2018 kl. 06:10
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Steffen Dinesen, der i 27 år har vurderet seernes kaffestel, ridderrustninger, kaminure og sølvtøj på TV Øst, er fortid på den regionale tv-station. Sidste optagelse finder sted 3. januar og herefter lukker tv-stationen i Vordingborg det populære tv-program.

arrow Læs også: Debat: Sikken et medieforlig!

- Jeg føler mig trådt over tæerne. Jeg har aldrig fået en krone for at være med og pludselig er det slut uden et ord til tak, siger Steffen Dinesen, der til daglig arbejder som auktionsekspert på Lauritz.com.

Han mener, at tv-stationen er på gal kurs, når den regionale medie-mastodont efter nytår lukker stribevis af magasinprogrammer for til gengæld at satse målrettet på at indfange yngre brugere via sociale medier som Facebook og YouTube.

- TV Øst er en seniorkanal. Ikke engang mine egne børn gider se deres far i fjernsynet længere og jeg bliver kimet ned af seere fra hele regionen, der er rasende over beslutningen om at lukke programmet, siger Steffen Dinesen.

TV-direktør Vagn Petersen betegnede lørdag i Sjællandske beslutningen om at lukke »Mit Kæreste Eje« og en lang række andre magasinprogrammer som »træls, men nødvendig«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk