22. marts 2019
Munkegrillen har fået en overhaling, og nu skifter den også navn til Campus Grillen.
gallery icon

Se billedserie

Munkegrillen har fået en overhaling, og nu skifter den også navn til Campus Grillen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt grill skifter ejer - og navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt grill skifter ejer - og navn
Opdateret 17. september 2018 kl. 15:46
Næstved - 17. september 2018 kl. 10:50
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da campusbyggeriet gik i gang ved Munkebakken i Næstved, betød det også, at den velkendte Munkegrillen måtte rykkes over på den anden side af vejen. Nu er campus åbnet, men det er ikke som hidtil Allan Kaier, der langer burgere over disken. Han solgte i foråret Munkegrillen til Semih Yigit, der var en af mange interesserede.

- Der var flere om buddet, så vi måtte betale en del. Men placeringen her er bare så god. I hver frokostpause kommer der mellem 30 og 50 fra campus og HF. Der er mange strøgkunder, fordi vi er tæt på stationen. Og det bliver kun bedre, når både Udlændingestyrelsen og Sygeplejerskolen kommer til byen, lyder det fra den nye ejer.

Faktisk er placeringen så attraktiv, at der på det lille halve år, som Semih Yigit har været ejer, har været flere forespørgsler på, om han mon ville sælge igen.

- Det sker ret ofte, at der kommer nogen ind fra gaden og spørger, om grillen er til salg. Det er den ikke, men jeg har da gemt deres visitkort, for det er altid rart at have i baghånden, smiler Semih Yigit.

Han arbejder ti timer dagligt i grillbaren, som nu skifter navn til Campus Grillen. De nye skilte er bestilt og kommer op snarest.

- Jeg vil gerne vise, at der er kommet ny ejer, og det er en ny begyndelse. 99 procent af det indvendige er blevet skiftet ud. Alle maskinerne er nye, her er blevet malet og kommet ny udsmykning. Nu kunne jeg godt tænke mig en ny disk, for jeg kan ikke lide den røde farve på den gamle, siger Semih Yigit.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk