25. september 2020
Jesper G. Nielsen håber, at der melder sig så mange, som vil være folketingskandidater, at der skal afsættes tid til jobsamtaler. Foto: Mogens Lorentzen
Jesper G. Nielsen håber, at der melder sig så mange, som vil være folketingskandidater, at der skal afsættes tid til jobsamtaler. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: K leder efter folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

K leder efter folketingskandidat
Næstved - 18. januar 2020 kl. 12:23
Af Anna C. Møhl

De konservative i Næstved leder efter en folketingskandidat.

arrow Læs også: Debat: Magnus Heunicke har læst avisen

Det har ellers været Mads Andersen, som blev opstillet som konservativ kandidat i Køge, Stevn og Næstved-kredsene. Han er medlem af Køge Byråd og fortsætter som folketingskandidat for de konservative i Køge og Stevns. Nu har han valgt Næstved-kredsen fra. Dermed står de konservative i Næstved uden folketingskandidat.

Der er løbe meget vand i klimasøen siden Mads Andersen blev stillet op.

Fra den lokale formand for de konservative, Jesper G. Nielsen, meldte sig ind i partiet i 2005, havde det kun gået én vej. Og det var nedad i meningsmålingerne.

Fra at tale om spærregrænse, ser de konservative nu på vælgerbarometeret, der går den rigtige vej. Lokalt kom der i 2019 14 nye medlemmer ind i foreningen, der i forvejen talte 100 konservative.

- Det er blevet sjovere at være konservativ, konstaterer Jesper G. Nielsen.

Formanden leder efter en folketingskandidat, der gerne må bo i Næstved og omegn. Men den lokale forankring er ikke et ultimativt krav.

- Kan vi finde en lokal kandidat, vil det være dejligt. Hvis man skal forstå dem, der bor i Næstved, vil man også nemmere kunne forstå, hvorfor det er så vigtigt at vi får en motorvej mellem Næstved og Rønnede. Men kommer den helt rigtige kandidat udefra vil det slet ikke være nogen hindring, siger K-formanden.

De konservative i Næstved har ikke fået valgt deres egen kandidat, siden Helge Adam Møller sad i Folketinget fra 1984 til 2011.

Hans afløser Helle Sjelle sad allerede i Folketinget, da hun blev kandidat i Næstved. Ved det efterfølgende valg i 2011 opnåede hun ikke genvalg.

De konservative forventer at præsentere deres ny folketingskandidat inden sommerferien.

arrow Sundhedsministers far: Vi ser ikke meget til Magnus
30. marts 2020 kl. 18:15 Opdateret: kl. 11:06
arrow Sundhedsminister: - Jeg havde ikke set det komme
07. marts 2020 kl. 17:05 Opdateret: kl. 12:25
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk