24. november 2020
Julelyset er nyt og det tændes i år endda lidt tidligere i Næstved Storcenter.
Julelyset er nyt og det tændes i år endda lidt tidligere i Næstved Storcenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julestemning i storcentret - lidt før i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julestemning i storcentret - lidt før i år
Opdateret 19. november 2020 kl. 14:47
Næstved - 19. november 2020 kl. 13:58

- Vi håber på, at folk synes, at det er dejligt at komme i julestemning lidt før, end vi plejer. For vi er i en tid hvor meget i hverdagen er anderledes, og derfor håber vi, at den smukke julebelysning kan lede tankerne hen på en hyggelig tid, som står i familiens tegn.

arrow Læs også: Traditionsrigt julemarked med skiftehold, ensretning og sprit

Sådan lyder det fra centerdirektør Alida Christiansen. Den eksisterende julebelysning var ved at være godt slidt, og fra storcenterets side havde man et ønske om at skabe et nyt og mere moderne julelook. Investeringen i den nye belysning betyder derfor, at man bl.a. for første gang vil kunne se storcenterets tre store portaler ved indgangene lyse op.

Drive in juletræsfest

- I forlængelse af facaderenoveringen synes vi, at det ville være på sin plads at sætte et smukt punktum med ny julebelysning. Foruden lyset på portalerne, har vi desuden valgt at vække den tidligere tradition med juletræer på taget til live igen. Så nu vil en lang række juletræer ramme centeret hyggeligt ind hele julen, fortæller centerdirektør Alida Christiansen.

Udover de nye lys bliver de julehandlende i år budt velkommen til centeret af et stort og farvestrålende juletræ på plænen foran Midtertorv. Traditionen i Næstved Storcenter lyder ellers, at juletræet står indenfor og tændes af alle de besøgende børn. Men eftersom det ikke er muligt grundet Covid-19, er træet flyttet udenfor og årets juletræstænding afvikles som et drive in-arrangement på parkeringspladsen, hvor Pyrus og børnene sammen tænder det store træ.

Kom til julehygge

På trods af situationen bliver der dog rig mulighed for at fejre julen i Næstved Storcenter, for centeret har som altid planlagt masser af hyggelige juleaktiviteter med julemandsvækning, Julehygge på Kurts Torv, Julemandens Postkasse og meget mere - i år dog under coronasikre forhold hele vejen igennem. Du kan bl.a. komme til Drive in-julemandsvækning lørdag 21. november kl. 11. Gratis billetter kan bookes på naestvedstorcenter.dk.

Førsteprioriteten for Næstved Storcenter er sikkerheden for de besøgende såvel som personalet. For at skabe mere tid, plads og ro for årets juleshopping har man derfor iværksat en række initiativer, herunder onlinesalg af gavekort, kundetællere ved alle indgange og lange åbningstider hele december.

arrow Corona sætter en stopper for fællespasning
20. november 2020 kl. 11:28 Opdateret: kl. 16:28
arrow 12 fede oplevelser i weekenden
20. november 2020 kl. 05:57 Opdateret: kl. 13:27
arrow Sol og julestemning i slotsparken
18. november 2020 kl. 13:30 Opdateret: kl. 13:30
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk