2. juni 2020
En 15-årig drengs skriverier på Facebook gjorde, at der opstod frygt for, at Ellebækskolen, afd. Kalbyris, ville ende som scene for et skoleskyderi tirsdag. Ledelsen har endnu ikke besluttet, om dregnen kan fortsætte som elev på skolen. Foto: Esben Thoby
En 15-årig drengs skriverier på Facebook gjorde, at der opstod frygt for, at Ellebækskolen, afd. Kalbyris, ville ende som scene for et skoleskyderi tirsdag. Ledelsen har endnu ikke besluttet, om dregnen kan fortsætte som elev på skolen. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen afklaring efter trusler om skoleskyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen afklaring efter trusler om skoleskyderi
Næstved - 27. oktober 2018 kl. 15:34
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er endnu ikke afklaret, om det får konsekvenser for den 15-årig skoleelev fra lokalområdet, der mandag aften blev anholdt af politiet og sigtet for trusler. Det skete på baggrund af skriverier i en Facebook-gruppe med omkring 30.000 medlemmer, der skabte frygt for, at drengen planlagde et skoleskyderi mod Ellebækskolen, afd. Kalbyris, hvor han er elev.

arrow Læs også: SSP: Forældre har et ansvar

Skolens ledelse har ikke taget stilling til, om drengen kan fortsætte som elev på skolen. Skoleleder Anette Rumann har endnu ikke talt med drengens forældre. Hun ønsker heller ikke at kommentere udfaldet i pressen.

- Det må jeg simpelthen ikke. Jeg har tavshedspligt, så det må jeg ikke oplyse, siger hun til Sjællandske.

Selv om både skoleledelsen og politiet mandag aften efter afhøringen af drengen understregede, at truslerne var ubegrundede valgte flere forældre tirsdag at holde deres børn hjemme fra skolen.

Skolebestyrelsesformand John Axelsen fortæller, at han er blevet »løst orienteret« om sagen, men at skolebestyrelsen ellers ikke har været inde over.

- Det tager den daglige ledelse sig af. Vi skal som skolebestyrelse sikre, at der er lavet værktøjer til at håndtere eksempelvis mobberi. Selve processen tager ledelsen sig af, forklarer John Axelsen.

Den 15-årige skoleelev blev løsladt igen efter endt afhøring, men er fortsat sigtet for truslerne.

arrow Forældre holdt elever hjemme efter trusler om skoleskyderi
23. oktober 2018 kl. 12:00 Opdateret: kl. 12:00
arrow 15-årig truede med skoleskyderi
23. oktober 2018 kl. 02:10 Opdateret: kl. 21:14
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk