25. maj 2019
Kredsformand Lise-Lotte Horn Jakobsen håber, at både økonomi og lange skoledage bliver drøftet til vælgermødet den 15. november. Foto: Mia Than West
Kredsformand Lise-Lotte Horn Jakobsen håber, at både økonomi og lange skoledage bliver drøftet til vælgermødet den 15. november. Foto: Mia Than West
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvordan vil politikerne prioritere folkeskolen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvordan vil politikerne prioritere folkeskolen?
Næstved - 09. november 2017 kl. 19:37
Af Mia Than West
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvilke visioner og tanker gør politikerne sig om skolerne i Næstved?

Det vil Næstved Lærerkreds blandt meget andet gerne have svar på. Derfor inviterer de alle byens borgere til vælgermøde, hvor en række nuværende byrådsmedlemmer samt kandidater til det kommende kommunalvalg også vil være til stede.

Vælgermødet finder sted onsdag 15. november kl. 19-21 i Holstedhallen ved Susåskolen, afd. Holsted, Holsted Allé 30 i Næstved. Kim Palm fra P4 Sjælland er ordstyrer og sørger for, at debatten ikke løber af sporet.

Folkeskolen er en af kommunens største arbejdspladser og har derfor stor indflydelse på kommunens budgetlægning. Formand for Næstved Lærerkreds, Lise-Lotte Horn Jakobsen, håber da også, at især økonomien bliver debatteret og drøftet på vælgermødet.

- Sammenhængen mellem økonomien, det man tildeler skolen, og det man får ud af det beløb i forhold til de ambitioner, man har er rigtig vigtigt at få drøftet, fortæller kredsformanden.

- Jeg håber da også, vi skal drøfte de lange skoledage, og hvordan vi fastholder lærerne og eleverne i folkeskolen, uddyber hun overfor avisen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk