4. juni 2020
Sidste år blev Grundtvig-Marie Prisen givet til Jan Kiowsky, der i Næstved er kendt som primus motor for Grafisk Værksted.
Sidste år blev Grundtvig-Marie Prisen givet til Jan Kiowsky, der i Næstved er kendt som primus motor for Grafisk Værksted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal have kommunens Talentpris?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal have kommunens Talentpris?
Næstved - 19. oktober 2019 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere i år besluttede Kultur- og Demokratiudvalget besluttede at oprette en Talentpris for at anerkende og støtte unge, spirende talenter inden for det kunstneriske område. Prisen er på 10.000 kr. og uddeles til en ung, som har markeret sig eller ydet en særlig indsats inden for en eller flere kunstarter. På torsdag den 23. oktober bliver den uddelt for første gang på Rønnebæksholm.

Det er et bedømmelsesudvalg bestående af repræsentanter fra Talentskolen, Musikskolen og Ungdomsskolen, der indstiller kandidater til Kultur- og Demokratiudvalget, som udvælger prismodtageren, og Kulturudvalgsformand Linda Frederiksen overrækker prisen.

Det sker samtidig med, at borgmester Carsten Rasmusen overrækker Trelleborgfondens Kulturpris, også kaldet Grundtvig-Marie Prisen, på 25.000 kr., der hædrer kunstnere eller andre kulturelle aktører, der har bidraget til og udfordret den kulturelle udvikling i Næstved.

Grundtvig-Marie Prisen har siden 2016 været sponseret af Trelleborgfonden.

Prisuddelingen bliver markeret ved en reception på Rønnebæksholm torsdag den 24. oktober kl. 15.00, og alle er velkomne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk