13. april 2021
Steen Ryttels er meget optimistisk i forhold til, at Hjerteforeningens lokale generalforsamling kan trække flere mennesker end før. Foto: Hans Jørgen Johansen
Steen Ryttels er meget optimistisk i forhold til, at Hjerteforeningens lokale generalforsamling kan trække flere mennesker end før. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjerteforeningen går nye veje: Vil slå Danmarksrekorden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjerteforeningen går nye veje: Vil slå Danmarksrekorden
Næstved - 04. marts 2021 kl. 07:17
Af Michael Hansen

- Vi går efter at sætte ny Danmarksrekord i antallet af deltagere på vores kommende generalforsamling. Den nuværende rekord er på 10 og blev sat ovre i Jylland. Normalt plejer vi at være to-tre stykker foruden bestyrelsen, lyder det fra Formanden i Hjerteforeningens lokalafdeling i Næstved, Steen Ryttels.

arrow Læs også: Kommune skærper fokus på hygiejne: Covid-19 har gjort rene hænder til et hit
Mod nye mål

Hjerteforeningen i Næstved har 2407 medlemmer, men det kniber med tilmeldingerne fra medlemmerne, når den årlige generalforsamling skal afholdes og bestyrelsen vælges.

I år øjner Hjerteforeningen dog muligheden for at gøre begivenheden til den mest besøgte generalforsamling nogensinde. Årsagen skal findes i Covid-19, som betyder, at Hjerteforeningen i Næstved er nødsaget til at afholde generalforsamlingen digitalt.

De samme positive toner har formand Steen Ryttels også, som allerede har modtaget flere forhåndstilmeldinger end tidligere.

- En digital platform for årets generalforsamling er en rigtig god måde at aktivere de medlemmer, som ikke traditionelt deltager i generalforsamlingerne. Vi forventer en større deltagelse i år, da vi giver folk mulighed for at tage stilling og deltage elektronisk. På den måde reducerer vi blandt andet transporttiden til nu blot at være afstanden fra kaffemaskinen til sofaen, fortæller han.

Udførlig guide

En anden udfordring, Steen Ryttels oplever, er, at medlemmerne er lettere tilbageholdende, når de skal begive sig ud i det digitale univers, men den frygt er helt og aldeles ubegrundet.

Ved tilmelding modtager deltagerne en udførlig guide til, hvordan man kan logge på den digitale generalforsamling, og har deltagerne problemer, kan de søge teknisk support hos Hjerteforeningen, som altid sidder klar til at hjælpe.

Genrealforsamlingen afholdes tirsdag den 9. marts klokken 19 til 20. Tilmelding sker via mail til Steen Ryttels på ryttels@mail.dk.

arrow Covid-19 stiger mest blandt de 10 til 19-årige
11. marts 2021 kl. 04:39 Opdateret: kl. 21:23
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk