24. juni 2019
Te Deum: Tradition ved Trollemorgen er fremførelsen af Herluf Trolles egen fortolkning af Te Deum. Sunget af skolens kor. Foto: TV2
Te Deum: Tradition ved Trollemorgen er fremførelsen af Herluf Trolles egen fortolkning af Te Deum. Sunget af skolens kor. Foto: TV2
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herlufsholm for livet genoptages i aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herlufsholm for livet genoptages i aften
Opdateret 22. januar 2019 kl. 11:08
Næstved - 22. januar 2019 kl. 07:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks mest kendte private kostskole, Herlufsholm Skole og Gods, byder endnu engang seerne indenfor i bedste sendetid.

arrow Læs også: Herlufsholm på tv fra mandag: Ny dokumentar om livet på Danmarks ældste kostskole

Det sker når TV 2 i aften kl. 20.50 blænder op for det første af fire nye afsnit af serien »Herlufsholm for livet«.

I august 2018 sendte TV2 første afsnit af den nye serie, som i otte afsnit skildrer livet på Herlufsholm både fra skolens og fra elevernes perspektiv. Efter de første fire afsnit blev serien imidlertid sat på pause, men i aften vender TV2 alligevel tilbage med den sidste halvdel.

I aftenens afsnit introduceres seerne til den traditionsprægede Trolledag, der hvert år markerer stifteren Herluf Trolles fødselsdag d. 14. januar. Afsnittet sætter fokus på skolens og elevernes mange forberedelser til den særprægede Trollemorgen og til aftenens Trollebal, hvor der blandt andet skal danses Lancier.

Som i de tidligere afsnit følger seerne nogle enkelte elever tæt, hvilket giver et godt indblik i livet som elev på Herlufsholm - både til hverdag og fest. I femte afsnit følges præfekten Charlotte, som kæmper for at mestre den traditionelle festdans Lancier, den internationale elev Klara, som er kommet til Herlufsholm fra en striks engelsk pigeskole og endelig 2.g'eren Philip, som varmer op til Trolledagen med en rolig weekend væk fra skolens regler og pligter.

»Herlufsholm for livet« er optaget gennem skoleåret 2017-18 og er nyeste tilføjelse til rækken af TV-udsendelser om Herlufsholm.

arrow Elevtallet dykker på Herlufsholm
11. august 2018 kl. 05:32 Opdateret: kl. 17:51
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk