15. oktober 2019
Sofie Bungaard, ejendomsmægler, købermægler og medejer af LokalBolig Næstved har kigget i krystalkuglen . Foto: Helle Hansen
Sofie Bungaard, ejendomsmægler, købermægler og medejer af LokalBolig Næstved har kigget i krystalkuglen . Foto: Helle Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her stiger prisen på boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her stiger prisen på boliger
Næstved - 15. maj 2019 kl. 08:22
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er godt gang i boligsalget i Næstved, og det er ikke mindst de høje priser i København og Køge, som gør det attraktivt for folk at flytte hertil.

- Nye købere er meget interesseret i den nye motorvej og hurtigere tog. De ser også boligkøb i Næstved som en investering, da priserne må formodes at stige, når det bliver hurtigere at komme til og fra Næstved, siger ejendomsmægler og købermægler Pia Schou Hansen fra LokalBolig i Næstved. Sammen med sin kompagnon Sofie Bungaard fortalte hun tirsdag på Byens Ejendoms konference om de store projekter i Næstved om hvordan det pt. ser ud på boligmarkedet.

- Det er et super godt marked lige nu. Her er stor efterspørgsel og mange projekter, I dag bliver mange boliger solgt på mellem en uge og to måneder, siger Pia Schou Hansen.

Tendenserne her på Sjælland starter altid i København og spreder sig så som ringe i vandet, hvor det typisk tager to år, før tendensen når til Næstved.

- Lokalt stiger priserne, og liggetiderne falder. Hvis ellers renten holdes i ro, så vil det formentlig fortsætte sådan de næste 10 år lokalt, mener Sofie Bungaard, der har kigget i krystalkuglen. Hvem er det, der flytter hertil? Og hvad er der efterspørgsel på?

- Man kan godt få en del for pengene i Næstved, hvis man sælger en to-værelses lejlighed på Frederiksberg, siger Sofie Bungaard, der har kigget på, hvor mange boliger til over 3 mio. kroner, de har solgt de seneste år.

I 2016 var det 16, i 2017 26 og sidste år 37, så der er stigende interesse for de lidt dyrere ejendomme.

- Det er både private og lidt større aktører, som er begyndt at kigge på ejendomme i Næstved som investering, siger hun.

Læs mere i Sjællandske.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk