17. januar 2019
Der var 12 indbrud i Næstved Kommune i weekenden, og ni af dem skete meget tæt på hinanden. Foto: Jimmi Larsen
Der var 12 indbrud i Næstved Kommune i weekenden, og ni af dem skete meget tæt på hinanden. Foto: Jimmi Larsen
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helt kvarter ramt af voldsom indbrudsbølge i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt kvarter ramt af voldsom indbrudsbølge i weekenden
Næstved - 11. juni 2018 kl. 11:46
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I weekenden var der indbrud i hele ni huse på veje i eller lige omkring Digtervejskvarteret i Næstved. De fleste ser ud til at være begået i løbet af lørdag dag og natten til søndag.

arrow Læs også: Politiet ikke nærmere opklaring af indbrudsbølge

- Det er usædvanligt med så mange indbrud på samme sted. Nu havde vi ellers lige haft en lang periode med få indbrud, siger Stine Stenbek, sektionsleder hos politiets lokale efterforskningsafdeling i Næstved, og tilføjer:

- Det er svært at sige, om det er samme gerningsmand- eller mænd, som har været på spil. Det er sket på forskellige tidspunkter, og der er blevet sat forskellige mærker, hvor der er brudt op. Der er ikke noget, der peger entydigt i den ene eller anden retning.

Politiet har sikret sig tekniske spor fra flere af villaerne og håber, at der kan findes et dna- match. Prøverne er sendt til kriminalteknisk afdeling.

- Derudover er vi i dag (mandag, red.) i gang med at ringe rundt til de forurettede. Vi prøver at finde ud af, om nogle af tyvekosterne kan spores. Indtil videre har vi ingen vidner, som har set hverken personer eller køretøjer, fortæller Stine Stenbek.

Tyven eller tyvene er primært gået efter smykker ved indbruddene, men tyvekosterne tæller også genstande som spiritus, kontanter, et kamera og flere iPads. Der blev brudt ind på Chr. Winthers Vej, Georg Brandes Vej, Herman Bangs Vej, Holbergsvej, Jeppe Åkjærs Vej, to steder på Wesselvej og to steder på Fodbygårdsvej.

I weekenden var der også indbrud på Kählersbakken og Skovduevej andetsteds i Næstved samt på Præsteengen i Rønnebæk, lige uden for byen.

arrow Politiet efterlyser nabohjælp efter indbrudsbølge i Næstved
19. juni 2018 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk