29. maj 2020
Helge Adam Møller var kun i retten i kort tid, men nåede dog at gøre sig bemærket ved høfligt men højt at bede anklager Maria C. Jepsen om at tænde sin mikrofon, som var slukket i forhørets start. Foto: Esben Thoby
Helge Adam Møller var kun i retten i kort tid, men nåede dog at gøre sig bemærket ved høfligt men højt at bede anklager Maria C. Jepsen om at tænde sin mikrofon, som var slukket i forhørets start. Foto: Esben Thoby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helge Adam Møller i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helge Adam Møller i retten
Opdateret 15. februar 2018 kl. 13:40
Næstved - 15. februar 2018 kl. 10:12
Af Esben Thoby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var ikke mange mennesker på tilhørerpladserne ved dagens retsmøde i sagen om en 38-årig mand, som er tiltalt for blandt andet at have voldtaget sin ekskæreste 10 gange i løbet af otte måneder.

arrow Læs også: Helge Adams tilbageblik: Fodbold og flade på Næstved Gymnasium

At mere end et par stykker ikke var til stede kan dog skyldes, at flere af den 38-åriges familiemedlemmer - blandt andet hans tvillingebror - senere skal afgive forklaring og derfor ikke må være til stede.

Blandt dem, der dog var mødt op, var byrådsmedlem Helge Adam Møller (K).

- Jeg læste om sagen i Sjællandske og besluttede at komme herud. Det var en god lejlighed, for jeg har ikke været i en retssal, siden jeg blev afhørt i Tamilsagen, fortalte han og tilføjede:

- Og så har jeg jo boet herude i mange år, dengang det var kaserne. Det er sjovt at se, hvordan der ser ud i dag.

Helge Adam Møller var kun i retten i kort tid, men nåede dog at gøre sig bemærket ved høfligt men højt at bede anklager Maria C. Jepsen om at tænde sin mikrofon, som var slukket i forhørets start.

Helge Adam Møller nøjedes med at overvære første del af mandens forklaring. Sagen fortsætter på onsdag, hvor hele dagen er sat af til ekskærestens vidneforklaring. Derefter skal ni vidner afhøres 26. februar.

6. marts skal de sidste vidner afhøres, og efter planen er der derefter procedure fra anklager og forsvarer. 8. marts forventes dom, og hvis den 38-årige kendes skyldig, skal der derefter procederes for straflængde. Skrider tidsplanen er der en ekstra dato 16. marts at benytte.

arrow 75 års jubilæum: Gymnasiet inviterer hele byen til fest
15. september 2018 kl. 10:43 Opdateret: kl. 17:15
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk