23. september 2018
Camilla Zabell (bagerst) og Maiken Willingshøj mindes deres ven Daniel Uminski, som på tragisk vis døde for tre uger siden, da han på knallert blev kørt ned på Hovedvejen i Tappernøje. Foto: Niels Brande
Camilla Zabell (bagerst) og Maiken Willingshøj mindes deres ven Daniel Uminski, som på tragisk vis døde for tre uger siden, da han på knallert blev kørt ned på Hovedvejen i Tappernøje. Foto: Niels Brande
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hel by i sorg: Farvel Daniel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hel by i sorg: Farvel Daniel
Næstved - 09. juni 2018 kl. 05:46
Af Niels Brande
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Daniel Uminski var en alle tiders ven og en kærlig bror.

arrow Læs også: Politiet efterforsker stadig trafikdrab på 16-årig

Det er nogle af de mange rosende kommentarer, som falder ved ulykkesstedet på Hovedvejen i Tappernøje, hvor 16-årige Daniel Uminski torsdag aften den 17. maj mistede livet i en voldsom trafikulykke.

Sammen med to venner kørte Daniel Uminski på knallert gennem byen, efter de havde besøgt den enes bedstemor, da den 16-årige polskfødte dreng blev torpederet bagfra af en bil.

Flere øvrige vidner så det ske, og politiet er fortsat i gang med at undersøge ulykken.

Imens begravede familien Uminski i går deres søn og bror i den vestpolske by Jawor.

Samtidig samledes en stor gruppe af Daniel Uminskis venner og bekendte for at mindes ham på ulykkesstedet, hvor en mindesten dagen efter ulykken blev rejst mellem blomster og lys. På stenen står der:

Daniel. U
17-05-18

Siden ulykken har vennerne samlet sig omkring stenen, hvor der både dag og nat er blevet sørget. Tabet af en ven, som på få år blev meget kendt og vellidt i hele byen, er stort.

Indtil videre har Park og Vej ladet mindestenen stå på stykket mellem Hovedvejen og cykelstien, og de er indstillet på at finde en plads til den i nærheden, men den får af sikkerhedshensyn ikke lov til at blive stående.

arrow 16-årig knallertkører mister livet i sammenstød med bil
18. maj 2018 kl. 01:03 Opdateret: kl. 01:04

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk