9. juli 2020
Sådan så den endelige plakat ud til årets halbal i Holmegaardhallen. Desværre var der kun 39 der ville deltage. Foto: Festaben og Ko
Sådan så den endelige plakat ud til årets halbal i Holmegaardhallen. Desværre var der kun 39 der ville deltage. Foto: Festaben og Ko
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halbal aflyst: 39 har købt billet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halbal aflyst: 39 har købt billet
Opdateret 12. september 2019 kl. 11:31
Næstved - 12. september 2019 kl. 10:00
Af Ida Steenfeldt Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften skulle Holmegaardhallen have været fyldt med feststemte mennesker, lys i alle regnbuens farver og ikke mindst musik for enhver smag. Fest- og entertainmentvirksomheden Festaben og Ko skulle nemlig have afholdt halbal. Tidligere på ugen meldte de dog ud, at arrangementet er blevet aflyst - blot få dage før det hele skulle være gået i gang.

arrow Læs også: Intime fester melder udsolgt

Efterspørgslen til arrangementet var ikke, hvad folkene bag havde forventet. Det siger medstifter af Festaben og Ko, Michael Thomsen. Han fortæller at der kun var blevet solgt 39 billetter.

- Når hallen er fyldt, er der plads til 1000, så vi kunne ikke gennemføre arrangementet og så satse på, at det nødvendige billetsalg ville ske i døren, siger han.

Da arrangementet blev annonceret tilbage i foråret var Basklubben, DJ Harske Hubbi og 80'er-bandet Rocazino på plakaten. Den plan blev dog ændret, da Rocazino ikke havde været helt opmærksom på datoen. Det betød at arrangementets plakat stod halvtom en hel måned i forsommeren. Michael Thomsen mener, at det har været en af de medvirkende årsager til, at folk ikke har villet købe billet.

- Annonceringen har været for forvirrende for folk, og de har ikke vidst hvem de kunne forvente at høre, siger han.

I stedet for Rocazino kom Sweethearts på plakaten, som spiller coverversioner af dansktopmusik. De kom dog først på i starten af juli, altså godt to måneder før arrangementet, og det har tydeligvis været for sent med et fast program.

Selvom arrangementet er aflyst og musikerne derfor ikke skal spille i Holmegaardhallen på lørdag, skal de alligevel have deres penge - eller i hvert fald en del af dem. Ifølge Michael Thomsen koster aflysningen ham og resten af Festaben og Ko »på den gode side af 100.000 kroner«. Selvom det er mange penge håber han på, at en festlig begivenhed næste år kan blive en realitet i Holmegaardhallen.

arrow Kandis skabte en fest på trods af ledige billetter
15. september 2019 kl. 12:21 Opdateret: kl. 13:58
arrow Traditionsrig koncert med Kandis endnu ikke udsolgt
04. september 2019 kl. 18:09 Opdateret: kl. 11:21
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk