4. august 2020
LNIs 32 TeamGym piger træner to gange om ugen på Gymnastikefterskolen Stevns, for at få optimale træningsforhold. Foto: Privat
LNIs 32 TeamGym piger træner to gange om ugen på Gymnastikefterskolen Stevns, for at få optimale træningsforhold. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnastikpiger i fin springform: Stem på os - vi får 10.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnastikpiger i fin springform: Stem på os - vi får 10.000 kroner
Opdateret 25. oktober 2019 kl. 11:16
Næstved - 25. oktober 2019 kl. 08:03
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lille Næstveds nye konkurrencehold for piger kæmper lige nu en ihærdig kamp om penge til nye redskaber. Pengene uddeles af Spar Nord Fonden, der hver måned uddeler 10.000 kroner til den foreningsvideo, der opnår flest stemmer på hjemmesiden 10tilforskel.dk.

arrow Læs også: Jubel hos Lille Næstved TeamGym: Yes, vi gjorde det!

Lille Næstved TeamGym fører lige nu konkurrencen foran et gymnastikhold fra Hobro, der søger midler til en rejse. Og i kampen mod det nordlige Jylland, efterlyser de unge gymnaster endnu flere sympatierklæringer, der kan sende de seje sydsjællændere afgørende foran i konkurrencen.

- Alle klassekammerater og venner er blevet spurgt, de sociale medier er taget i brug og nu stemmer pigerne også dørklokker, hvor de bor, fortæller Tina Skov Hansen fra Lille Næstved idrætsforening, TeamGym.

Pengene skal bruges til et rytmegulv, så pigerne, der træner fire gange i ugen, vil stå endnu stærkere i konkurrencen om medaljer i den populære sportsgren. TeamGym består af tre discipliner: Spring i trampolin, spring på bane og en rytmisk serie på et rytmegulv.

- Men vi mangler et rytmegulv at træne på! Vi vil gerne have et rigtigt rytmegulv, så vi undgår for mange blå mærker, når vi kaster os ud i vilde spring på gulvet. Så stem på os - tak!, lyder appellen i videoen som pigerne selv har lavet.

- Pigerne her er virkelig ambitiøse og vores force ligger nok i konkurrenceholdets vindermentalitet. Vi vil have fondsmidlerne til Sydsjælland, så foreningen kan få et rytmegulv, siger Tina Skov Hansen.

Det hele bliver afgjort torsdag den 31. oktober - og hvis du støtter pigernes kamp for et rytmegulv, så kan du gå ind og afgive din stemme på de lokale helte på 10tilforskel.dk.

arrow Bronzemedaljer til gymnastikpiger
04. februar 2019 kl. 18:31 Opdateret: kl. 10:16
arrow HG's piger vinder fire medaljer
01. juni 2018 kl. 15:44 Opdateret: kl. 11:16
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk