22. september 2020
Formanden for Næstved/Herlufsholm Håndbold, Jens Mølby, fordeler her arbejdet mellem de mange frivillige fra klubben, som har valgt at bruge søndag formiddag på at rydde op efter Grøn Koncert.
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Næstved/Herlufsholm Håndbold, Jens Mølby, fordeler her arbejdet mellem de mange frivillige fra klubben, som har valgt at bruge søndag formiddag på at rydde op efter Grøn Koncert.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn Koncert holder liv i håndboldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn Koncert holder liv i håndboldklub
Opdateret 28. juli 2011 kl. 08:45
Næstved - 25. juli 2011 kl. 06:00
Af Mia Than Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
100 frivillige fra Næstved/Herlufsholm Håndbold havde valgt at bruge søndag formiddag på at rydde op efter Grøn Koncert. Pladsen ved Holsted Nord i Næstved lignede mest af alt én stor mudderpøl - og ikke en koncertplads, hvor der aftenen forinden havde været godt 15.000 mennesker samlet for at støtte Muskelsvindfonden, hygge og få en god koncertoplevelse.

Men lidt mudder og regn forhindrede ikke de fremmødte håndboldspillere i at samle affald.

- Jeg gør det for at få lidt ekstra til håndboldklubben til bolde, harpiks og så videre, siger 17-årige Ali Hussein og samler et stykke plastic op og smider det i den store papirsæk.

Han spiller selv håndbold i Næstved på 3. sæson.
Dybt taknemmelig
Næstved/Herlufsholm Håndbold har omkring 400 medlemmer, og i en klub med så mange medlemmer, skal der noget til for at holde gang i maskineriet.

- Der skal bruges rimelig meget for at få det til at køre rundt. Og jeg er dybt taknemmlig for, at der er så mange, der stiller op, siger Jens Mølby, der er formand i foreningen.

Og oprydningen af pladsen er da også med til at holde liv i Næstved/Herlufsholm Håndbold.

- Det er en forudsætning for, at vi kan holde liv i det. Så vi gør det jo først og fremmest, fordi det giver penge i kassen, konstaterer Jens Mølby.
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk