22. oktober 2018
Per Helge kan helbrede din politikerlede.
Per Helge kan helbrede din politikerlede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra djøf'er til komiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra djøf'er til komiker
Næstved - 07. december 2017 kl. 16:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil du have kureret din politikerlede, så læn dig tilbage og lyt til Per Helge.

Tre år efter karriereskiftet fra embedsmand til komiker, står Per Helge i dag på toppen af den politiske komik. Efter at have optrådt i København i efteråret 2017, tager han i 2018 ud i Danmark på turné med sit nye show, DJØF med Løgn III. 5. marts gæster han Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Her vil han gå i kødet på Danmarks absolutte magtcentrum, Christiansborg og Folketingets politikere. Han er uddannet civilingeniør og har siddet i højtstående stillinger i både Forskningsministeriet og DR. Men han følte sig aldrig helt tilpas i embedsmand-rollen, så i 2013 tog Per Helge chancen og skiftede karrierevej med sit første one-man show »DJØF med Løgn«.

- Jeg ved, hvordan strukturerne i det politiske system i mange tilfælde er skyld i, at det hele kan virke så idiotisk, når man ser det udefra. Jeg kender processerne i ministerierne. Det virker jo ofte totalt fjollet, når man ser det politiske spil udefra. Med mit nye show vil jeg forsøge at mindske politikerleden, ved at give folk en insiderviden om, at det er systemet og ikke politikerne den er gal med, siger han. Billetter kan købes på www.gkkultur.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk