1. marts 2021
Næstved Kommune hører til blandt de kommuner i landet, hvor mobning er mest udbredt, men nu tager forældrene handsken op i kampen mod mobning. Foto: Anders Ole Olsen
Næstved Kommune hører til blandt de kommuner i landet, hvor mobning er mest udbredt, men nu tager forældrene handsken op i kampen mod mobning. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre vil ændre på kedelig mobbe-topplacering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre vil ændre på kedelig mobbe-topplacering
Næstved - 22. juni 2018 kl. 08:05
Af Kim Palm

Næstved Kommune hører til blandt de kommuner i landet, hvor mobning er mest udbredt, men nu tager forældrene handsken op i kampen mod mobning.

arrow Læs også: Billeder: 200 børn siger nej til mobning

95 forældre til børn fordelt på 26 af kommunens skoler har skrevet under på kampagnen #DeVoksnesAnsvar på Børnsvilkår.dk for at vise, at de er klar til at stille op i kampen mod mobning.

- Det er meget positivt, at forældrene signalerer, at de vil tage ansvar for trivslen på deres barns skole, siger børnefaglig konsulent i Børns Vilkår, Sanne Lind.

Gode intentioner rækker ikke alene i kampen mod mobning. Derfor får forældrene tilsendt et trivselsredskab, der kan hjælpe med at sætte fokus på det gode fællesskab i klassen ved at drøfte forskellige dilemmaer.

- Redskabet er udviklet sammen med skolelærere og er designet specielt til forældremøder. Det er nemt at bruge og kræver næsten ingen forberedelse. Vi håber, så mange som muligt har lyst til at gøre brug af det for at sikre et sundt fællesskab i børnenes klasse. Mobning er meget nemmere at forebygge end at bekæmpe, slutter Sanne Lind.

Hun oplyser, at trivselsredskabet kan findes på bornsvilkar.dk/devoksnesansvar.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk