17. oktober 2021
Værgs?go her får du 14 kvadratmeter tagterassse med udsigt over byen, lyder det fra partner i EDC Næstved, Thomas Pedersen. Foto: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Værgs?go her får du 14 kvadratmeter tagterassse med udsigt over byen, lyder det fra partner i EDC Næstved, Thomas Pedersen. Foto: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyt ind på toppen af byen: Nye rækkehuse får tagterasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Flyt ind på toppen af byen: Nye rækkehuse får tagterasse
Næstved - 04. april 2021 kl. 12:11
Af Kim Palm

Stål er kommet for at blive - også i Næstved - hvor seks nye townhouses på Indre Vordingborgvej er på vej mod fuld færdiggørelse.

arrow Læs også: Renoveringen er i gang: Nordens ældste gildehus skal have nyt tag

På grunden, der tidligere husede Aage Petersens frøhandel og senest en rideudstyrsforretning, vil det snart være muligt at flytte ind på toppen af byen, med udsigt over havn og by, da de seks boliger alle forsynes med egen tagterasse.

- Det er nyt i Næstved. Nu kan du bo midt i byen og nyde udsigten, siger partner i EDC Næstved, Thomas Pedersen, der formidler salget af de nye byhuse.

Længe undervejs

Byggeriet har været længe undervejs efter at svendene fra HRJ Service lagde værktøjet og forlod byggepladsen, da firmaet blev ramt af et økonomisk uvejr og senere konkurs. Nu er det Enok Totalentreprise, der har overtaget byggeriet af de seks byhuse, der fortætter bymidten med flere boliger - og flere borgere der bor midt i byen.

- Der har også været lange leveringstider på stål, og der skulle graves rigtigt dybt på grunden. Men nu er salget netop begyndt, og den første købsaftale er på plads, fortæller Thomas Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Byggeriet på Indre Vordingborgvej har været længe undervejs. Men nu er salget netop begyndt. Foto: Kim Palm

Udover at byde på egen tagterasse er materialevalget også forskelligt fra de fleste huse i byen. Det er nemlig opført som stålskelet uden bærende vægge og selvom byggeformen er relativ ny herhjemme, er valget af stålmaterialer udbredt i bl.a. Holland og Tyskland.

Her er priserne

De seks nye townhouses supplerer de seks rækkehuse, der allerede er opført på grunden. Priserne begynder ved 2,6 millioner kroner for de mindste townhouses på 110 kvadratmeter, mens en fire-rums bolig på 140 kvadratmeter koster 3,3 millioner og den helt store udgave på 170 kvadratmeter koster fire millioner kroner.

Der er gulvarme i begge etager og parkeringsplads ved baghuset, der forvandles til grønne arealer, når byggeriet står færdigt.

- Det har foreløbig typisk været lokale, der har vist interesse for at flytte ud af eget hus og ind i byen. Og nyd lige udsigten, lyder det fra Thomas Pedersen på en solskinsdag i bymidten.

Det er tømrermester Anders Olsen, der står bag byggeriet. Det er en mand med fart på. Han har også lige købt byens tidligere varmestue af kommunen for 4,6 millioner kroner. Her er det planen, at indrette seks lejligheder i den markante rødstensejendom i Toldboldgade.

Materialevalget af stål er nyt i Næstved, men udbredt i bl.a. Holland og Tyskland. Privatfotos

arrow Byen jubler: Planer om nyt stort erhvervsområde langs motorvejen
16. april 2021 kl. 04:52 Opdateret: kl. 18:11
arrow Billeder: Den gamle krydsfinerfabrik er blevet en øjebæ i byen
07. april 2021 kl. 11:30 Opdateret: kl. 09:59
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk