17. oktober 2021
Skilte med plads til to navne udenfor værelserne i flygtningebyen på Skyttemarksvej fik i høj grad sindene i kog hos en gruppe af beboerne. Foto: Bjørn Ambjørn
Skilte med plads til to navne udenfor værelserne i flygtningebyen på Skyttemarksvej fik i høj grad sindene i kog hos en gruppe af beboerne. Foto: Bjørn Ambjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flygtninge amok over nye skilte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flygtninge amok over nye skilte
Opdateret 17. januar 2016 kl. 09:58
Næstved - 16. januar 2016 kl. 07:00
Af Helle Hansen

Opsætning af nye skilte uden for værelserne i flygtningebyen på Skyttemarksvej i Næstved var dråben, som fik frustrationerne til at flyde over.

arrow Læs også: Flygtninge skal dele værelser med hinanden

En medarbejder, som skulle sørge for de nye skilte, følte sig truet af en gruppe på cirka 10 mænd, som var voldsomt frustrerede over, at der på et tidspunkt skal bo to personer på næsten alle de 76 værelser. Beboerne var orienteret om den politiske beslutning, men da den torsdag eftermiddag materialiserede sig i form af skilte med plads til to navne, optrådte en del af dem aggressivt, højrøstet og truende. Her var tale om mænd af forskellige nationalitet.

Den voldsomme episode førte til, at der kort efter blev indkaldt til stormøde for alle beboerne med overskriften acceptabel opførsel, gensidig respekt og vigtigheden af at tale pænt til hinanden. Politiet var til stede både i mødelokalet og udenfor under mødet, som dog forløb uden yderligere ballade.

Politiet skal nu vurdere om en eller to af de mest agressive ballademagere skal sigtes for at overtræde Udlændingeloven, og opsætningen af skiltene er indtil videre sat i bero. Foreløbig er det kun flygtninge, som er i familie, der deler værelse.

Medarbejder følte sig truet under opsætning af skilte.

Posted by SN.dk on Friday, January 15, 2016
arrow Her skal 293 nye flygtninge bo i Hillerød
19. januar 2016 kl. 11:31 Opdateret: kl. 22:40
arrow Hillerød skal bygge nye flygtningeboliger for millioner
19. januar 2016 kl. 09:27 Opdateret: kl. 08:19
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk