21. juli 2019
Det blæser, men solen skinner, og det er tørvejr, da Hanne Bay og Lars Vrist Poulsen bliver viet af giftefoged Kirsten Rask i strandkanten på De Hvide Svaner. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Det blæser, men solen skinner, og det er tørvejr, da Hanne Bay og Lars Vrist Poulsen bliver viet af giftefoged Kirsten Rask i strandkanten på De Hvide Svaner. Fotos: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fandt hinanden på datingsite - blev gift på campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fandt hinanden på datingsite - blev gift på campingplads
Næstved - 21. august 2018 kl. 17:00
Af Helle Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fastliggere, som er kommet på De Hvide Svaner i små 30 år, havde aldrig før oplevet et campingbryllup, men det har de nu.

18.08.2018 benyttede 63-årige Hanne Bay og 61-årige Lars Vrist Poulsen nemlig den specielle dato til et specielt bryllup på campingpladsens strand, da de begge er glade for at campere.

Omklædningen foregår i hver sin campingvogn, efter der er gjort klar til reception.

Selve vielsen bliver forestået af en god veninde, Kirsten Rask, der er medlem af byrådet i Kalundborg og giftefoged.

- Det her hører klart til de sjovere opgaver, siger hun, mens de fremmødte venter spændt på, at Hanne Bay skal komme til syne.

Hun føres fra parrets campingvogn på Bøgevej ned til stranden af sin bror, Henning Schultz. Hun er iført en flot cremefarvet lang kjole.

Hanne Bay er født og opvokset i Næstved. Lars Vrist Poulsen er fra Hvidovre, men er flyttet til Næstved for at bo sammen med Hanne.

Helt i tråd med tiden har de mødt hinanden på en datingside, Seniordating:

- Det er svært at gå ud i byen og møde nogen, når man er over 55, siger Hanne Bay, der havde været alene en del år, da hun fandt enkemanden Lars Vrist Poulsen på datingsiden for to-et-halvt år siden.

Det er ikke helt nemt at vide, hvor mange gæster der dukker op til en reception, når man holder den på en campingplads. Der var bestilt mad til 50 og suppleret med hjemmelavede pølsehorn og frikadeller. Og hjerteformede kransekager og mine cupcakes med hjerter i. Om aftenen var den nærmeste familie inviteret til middag på campingpladsens restaurant.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk