19. oktober 2019
Kevin Bech og Anette Jørgensen flytter ind i de nye eftertragtede boliger på Agerhønevej 15. februar. De har begge solide indtægter og har netop solgt deres hus for at realisere drømmen om at bo til leje. Fotos: Kim Palm
gallery icon

Se billedserie

Kevin Bech og Anette Jørgensen flytter ind i de nye eftertragtede boliger på Agerhønevej 15. februar. De har begge solide indtægter og har netop solgt deres hus for at realisere drømmen om at bo til leje. Fotos: Kim Palm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familier med fast indtægt kommer først i boligkøen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familier med fast indtægt kommer først i boligkøen
Næstved - 07. januar 2019 kl. 05:57
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 10.000 på venteliste til en almen bolig i Næstved Kommune er det noget nær en umulig mission for mange familier at realisere drømmen om at bo til leje i et eftertragtet rækkehus.

Derfor har Lejerbo indført såkaldt fleksible udlejningskriterier, der tilgodeser familier med fast indtægt og giver dem mulighed for at springe op på ventelisten til en almen boliger. Det er blandt andet tilfældet på Agerhønevej, hvor Lejerbo har fået godkendt en række kriterier for at komme i betragtning til de nye attraktive boliger, der bygger på idéen om fællesskab og bæredygtighed.

- Vi har familier, der i 20 år har været skrevet op til et rækkehus. Dem vil vi gerne kunne tilbyde fleksible udlejningskriterier, siger forretningsfører i Lejerbo, Michael Keis. Han understreger samtidig, at langt størsteparten af Lejerbos 2.500 boliger i kommunen fortsat vil blive lejet ud efter ganske almindelige kriterier.

To af dem, der nyder godt af de fleksible udlejningskriterier, er parret Kevin Bech og Anette Jørgensen. De har begge solide indtægter og flytter ind på Agerhønevej 15. februar.

- Det er faktisk ikke nemt at finde lejebolig i Næstved, ventelisten er rigtig lang, så vi var heldige at komme ind på fleksible vilkår, fortæller Kevin Bech, der arbejder i forsikringsbranchen, mens Anette er skolepædagog.

Det er op til kommunalbestyrelsen at afgøre om et boligselskab må gøre brug af fleksible udlejningsvilkår, der sender familier med fast indtægt forrest i boligkøen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk