6. maj 2021
- Jeg henter varer på Grøntorvet i København og i Odense. Der er et lidt andet udvalg derovre, siger Casper van Hasendonk, der har genåbnet Fårup Gartneri sammen med sin kone Jannie og legesyge Molly.
- Jeg henter varer på Grøntorvet i København og i Odense. Der er et lidt andet udvalg derovre, siger Casper van Hasendonk, der har genåbnet Fårup Gartneri sammen med sin kone Jannie og legesyge Molly.
Foto: Claus Rasmussen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårup gartneri blomstrer op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårup gartneri blomstrer op igen
Opdateret 05. februar 2015 kl. 12:07
Næstved - 03. juli 2012 kl. 09:26
Af Claus Rasmussen
Fårup // I 2009 lukkede Fårup Gartneri, men nu er der igen kommet liv i potterne og pynt i vaserne på Fårupvej 3.

24-årige Casper van Hasendonk har nemlig valgt at fortsætte, hvor forældrene slap, og sammen med sin kone Jannie på 23 år, har han genåbnet stedet.

- Det havde et større omfang før, men vi håber at kunne bygge det op igen, siger Casper van Hasendonk, der mistede sin far Peter for nogle år siden.

Dengang var han dog ikke klar til at overtage forretningen, og han kastede sig i stedet over landbrug, mens mor Hanne kørte forretningen videre indtil for tre år siden.

- Men jeg kunne alligevel ikke lade blomsterne være, siger Casper van Hasendonk med et smil.

- Som teenager stod jeg på torvet i Næstved og solgte blomster, og det gør jeg nu igen hver onsdag og lørdag. Og så er jeg i Nr. Alslev om fredagen.

Imens passer Jannie van Hasendonk forretningen i Fårup, der blandt andet byder på buketter, dekorationer og årstidens blomster og planter til haven.

- Da min svigerfar ikke var her mere, spurgte min svigermor, om jeg ville hjælpe. Så det var den vej rundt, jeg lærte om blomster, og jeg har også arbejdet i en blomsterbutik i Næstved, siger Jannie van Hasendonk.

- Vi var for unge til at drive en forretning, for vi ville jo gerne i byen og feste uden at skulle tænke på at passe en forretning. Men nu hvor vores søn Victor er blevet et år, passer det fint ind i vores liv, siger hun.

Fårup Gartneri har åbent tirsdag-torsdag fra klokken 9-17, fredag fra 9-17.30, lørdag fra 9-14 og søndag fra 9-12.
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk